Ana sayfa Sosyal Medya Renklenmek güzeldir! Fahriye Evcen ve oğlu Karan’ın haline bakın…

Renklenmek güzeldir! Fahriye Evcen ve oğlu Karan’ın haline bakın…

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu çift Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’in oğulları Karan, 2019 yılının Nisan ayında dünyaya gelmişti. Çift, 2018 yılı Haziran ayında evlenmişlerdi. Uzun süredir beraber olan Evcen ve Özçivit’in mutlu beraberlikleri, Karan ile birlikte katlandı.

Fahriye Evcen, uzun zamandır dizi ya da sinema projelerinde yer almıyor. Evcen, oğlu Karan ile ilgilenmeyi tercih etti uzunca bir süredir. Ancak geçtiğimiz günlerde bir sürpriz projesi olabileceği ile ilgili konuşmalar yapmıştı.

Medyada da bir dizi hazırlığında olduğu şeklinde duyumlar yayınlanıyor ama henüz bir netlik yok. Evcen, şu sıralar bol bol oğlu Karan ile vakit geçiriyor.

Oyuncu çift, çocuklarının doğumu öncesinde, dizileri nedeniyle büyük bir hayran kitlesi edindikleri Arap ülkelerinden birinden Karan’ın fotoğrafı için büyük miktar ödeme teklif edildiği haberleriyle gündeme gelmişti.

Evcen ve Özçivit, konuyla ilgili bir açıklama yapmadılar ama oğullarının resmini de kimseye vermediler. Karan biraz büyümeye başlayınca sosyal medya sayfalarından paylaşarak merak eden hayranları ve sevenlerine gösterdiler oğullarını.

Şimdilerde Karan 2 yaşına girmek üzere ve çift, oğulları ile keyifli anlarını zaman zaman paylaşıyorlar. Son olarak Fahriye Evcen, oğlu ile boyama yaptıktan sonra evdeki hallerini instagram’da paylaştı.

Karan’ın üstünü başını, yüzünü, her yerini boyadığı görülürken, annesinin de bu boyalardan nasibini aldığı fotoğraflarda yer alıyor.

Karan’ın sevimli hallerini Fahriye Evcen, “Küçük ressamım iş başında” notuyla paylaştı…

İşte o pozlar…

Renklenmek güzeldir! Fahriye Evcen ve oğlu Karan'ın haline bakın... 11

Renklenmek güzeldir! Fahriye Evcen ve oğlu Karan'ın haline bakın... 12

Renklenmek güzeldir! Fahriye Evcen ve oğlu Karan'ın haline bakın... 13

Renklenmek güzeldir! Fahriye Evcen ve oğlu Karan'ın haline bakın... 14

Renklenmek güzeldir! Fahriye Evcen ve oğlu Karan'ın haline bakın... 15