Ana sayfa Dizi Haberleri Resmen biri ölsün diye bekliyoruz! Ufak Tefek Cinayetler’de sıra Pelinde mi?

Resmen biri ölsün diye bekliyoruz! Ufak Tefek Cinayetler’de sıra Pelinde mi?

tarafından zk zk

Sezon başından beri ekran başındakileri kanırtan Star’ın Ufak Tefek Cinayetler dizisi, adıyla müsemma bir beklenti yaratınca izleyici de zor sabretti. Herkes bekledi durdu, nedir bu cinayetler diye ve sonunda bir şeyler değişmeye başladı. İlk cinayet kaza gibi dursa da Merve’nin karanlık yüzü ortaya çıkmaya başladı. Pelin’e bir oyun oynayan Merve, Tunç’u gömdükleri yerden Raşel’le birlikte çıkarıp başka bir yere gömüyor. Merve’nin bu kurnazca ve soğukkanlı tavırları, işte şimdi izleyenleri daha fazla kendine çekmeye başladı.

Resmen biri ölsün diye bekliyoruz! Ufak Tefek Cinayetler'de sıra Pelinde mi? 8

Merve, Pelin’le suç ortaklığını öyle bir noktaya taşıyor ki her şey ortaya çıksa bile sıyrılmanın peşinde. Ancak bu işi tek başına yapamıyor ve Raşel’i de alet ediyor. İstediğinde onu ortadan kaldırmak daha kolay çünkü. İzleyici, işte şimdi yeni yeni başlayan hikayenin asıl meselesine giriyor. Haftalardır büyük eleştiri alan dizide, ister istemez ekran başında bir cinayet bekleyen izleyiciye bu hafta bir küçük hikaye oluşturuldu ama daha çarpıcı olanını da bekler olduk.

Konuyla ilgili Posta’daki köşesinde bir yazı kaleme alan Mesut Yar da bir tahminde bulunup ikinci cinayetin kurbanıyla ilgili fikir yürütüyor. Bakalım siz de aynı fikirde misiniz?

Resmen biri ölsün diye bekliyoruz! Ufak Tefek Cinayetler'de sıra Pelinde mi? 9

“Sonunda bir adım attılar

22 hafta sonra dizide (Ufak Tefek Cinayetler/Star TV) gerçekten bir cinayet işlenince işin ufak tarafı halloldu diye düşünüyorum. Sıra geldi “tefek”e…

Çünkü Merve karakteri belli ki basit bir karakteri öldürüp dizinin ekseninde bunun sorgulanmasına izin vermeyecek. Ortadan kalkması gereken suç ortakları var. Bana göre Raşel ve Pelin yakın mesafede iki hedef…

Adıyla müsemma anılması gereken bir dizide 22 haftadır ellerin temiz olması sıkıntılıydı. Senarist Meriç Acemi şimdilik ilk taşı attı. Buradan sonrasını ustalıklı olarak bir seriye bağlaması gerekiyor ki “sırada kim var” diye düşünelim. İki günlük sorgu sahnesine kitlenen koca bir yapım bir 22 hafta daha kaldırmaz!”