Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting bir harika ! Tozluyaka dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

Reyting bir harika ! Tozluyaka dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yeni başlayan Tozluyaka dizisi ilk bölümü ile 27 Haziran Pazartesi akşamı yayınlandı. Sevmek Zamanı isimli atv dizisine rakip olan Tozluyaka’nın çok başarılı bir iş çıkardığını söylemek gerekiyor.

Fox TV’de ekrana gelen gençlik dizisi, iyi tanıtım stratejisi sayesinde izleyicilerin ilgisini çekmişti. Sosyal medyada da heyecanlı geniş bir izleyici kitlesi oluştu. Tozluyaka’nın ilk bölüm reytingleri oluşturulan bu heyecan ortamının reytinglere de yansıdığını gösteriyor.

Ortalamanın biraz altında kalsa da yaz döneminin en başarılı çıkışını yapan Tozluyaka dizisinin güçlü bir şekilde ekranda varlığını sürdürebilecek bir yapım olduğu düşüncesi hakim.

Tozluyaka ilk bölümü ile tüm kategorilerde üçüncülük elde etti. Reytinglerinin de ortalama oranlara çok yaklaştığını ve tüm kategorilerde izleyicilerin ilgisini çekmesinin de büyük bir avantaj olduğunu söyleyebiliriz.

Reyting bir harika ! Tozluyaka dizisi reytinglerde nasıl bir başlangıç yaptı? 7

Dizinin ilerleyen haftalarda bu temponun üzerine çıkması durumunda yaz döneminin favori yapımı olması kimseyi şaşırtmayacaktır.

Tozluyaka’yı izleyenler çok güzel ve sürükleyici bir yapım olduğu fikrinde birleşti. Yaz dizileri arasında hemen öne çıkan Tozluyaka iyi bir açılış yaptı ve bundan sonra da iyi sonuçlar alarak yoluna devam etme ihtimali çok yüksek gözüküyor.

Emre Kınay, Dolunay Soysert, Tayanç Ayaydın, Nur Yazar, Nebil Sayın, Kadim Yaşar gibi tecrübeli isimlerin başrolünde yer aldığı dizinin genç oyuncuları da bir hayli dikkat çekti.

Genç isimlerden; Kaan Mirac Sezen, Ecem Çalhan, Ulvi Kahyaoğlu, Serra Pirinç, Çağla Şimşek, Can Bartu Aslan, Durukan Çelikkaya, Oğulcan Arman Uslu, Duygu Özşen, Özgür Foster ve Ahmet Haktan Zavlak önümüzdeki haftalarda daha da çok konuşulacak gibi gözüküyor.