Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting düşüşü sürünce Afili Aşk eskiye geri dönüyor!

Reyting düşüşü sürünce Afili Aşk eskiye geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanan Afili Aşk,geçtiğimiz hafta alınan ani bir kararla Cumartesi günlerine kaydırıldı. Yenin günündeki ilk performansında yine beklentileri karşılayamayan Afili Aşk konusunda ne olacağı merakla bekleniyor.

Kanal D’nin yurt dışı satışlarında çok umutlu olduğu Afili Aşk’ı hemen bitirmemesinin asıl sebebi de bu. Dizinin özellikle Latin Amerika ülkelerinde ciddi bir alıcıya hitap ettiğini düşünen kanal, reytingler düşmüş olsa da Afili Aşk’tan hemen vazgeçmek istemedi.

Afili Aşk 35. Bölümü ise 22 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak. Yeni bölümde Kerem ve Ayşe arasındaki buzlar eriyor… Senaristler, ikiliyi ayırıp da aralarında çekişme yaratırsak reyting artar diye hesap yaptı ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Ayşe ve Kerem’in ayrılmasının daha çok olumsuzluk oluşturduğu görüldü. Reytinglerde de etkisi eksi yönde oldu. 35.bölümde ise eskiye doğru bir dönüşün izini görebilirsiniz.

Kerem’in hastalanması Ayşe’yi derinden sarsar. Kerem’i ne kadar sevdiğini ve onu kaybetmek istemediğini anlamış olur. Kerem ise yepyeni bir döneme girmiştir. Artık Ayşe ile olan durumunu çözmesi gerektiğini ve bir seçim yapması gerektiğini fark eder. Ayşe ise Kerem’i kaybetmemek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Afili Aşk yeni bölümüyle Cumartesi 20.00’da Kanal D’de!