Ana sayfa Dizi Fragmanları Reyting fakiri Sefirin Kızı dizisinde belirsizlikler sürüyor!

Reyting fakiri Sefirin Kızı dizisinde belirsizlikler sürüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Çok büyük bir iddia ile ekran ömrüne geçen sezon başlayan Sefirin Kızı, şimdilerde ise reyting fakiri konumuna düştü… Engin Akyürek ile Tuba Büyüküstün ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin farklılaşan hikayesi izleyicileri cezbetmeye yetmedi. Neslihan Atagül’ün ayrılığının ardından hızla yaşanan izleyici kaybı, durdurulamadı. Mavi ve Sancar’ın hikayesine tutulan geniş bir izleyici kitlesi de var. Ancak reytingler pek iyi gelmiyor.

Haftalardır aynı sorunun yaşandığı Sefirin Kızı için Star TV’nin nasıl bir karar vereceği de meraka bekleniyor. Bu sezon diziler konusunda üst üste şanssızlıklar yaşayan Star TV, Sol Yanım dizisinden sonra şimdi de Seni Çok Bekledim için final kararı aldı. 3 bölüm sonra bitecek olan dizinin dışında Akrep için de reyting sıkıntıları çok fazla…

Bu ortamda Sefirin Kızı dizisinin 3. sezonda devam edip edemeyeceği konusu da tartışılıyor. Dizi hayranları devam etmesini istiyor ama şartlar ve ortam, bunu zorlaştırıyor. Sefirin Kızı 2. sezonu tamamlamaya doğru giderken, Star TV’nin de yakında bir karar alması gerekecek. Peki bugün yayınlanacak olan 47. yeni bölümde neler olacak? İşte detaylar ve fragman:

Sancar kolları arasında yitip gitmekte olan Kavruk’u kurtarmak için kendini yakmayı göze alır. Kavruk ölümle yaşam arasında gidip gelirken, Sancar bir de Mavi’nin başına gelenlerle sarsılır. Mavi’nin Sancar’ı kurtarmak için aldığı risk ise Sancar’ın kalbini kırarak başka bir çatışmanın da fitilini ateşleyecektir.

Zehra, Kavruk’tan gelen haberle hayatının en büyük acısını yaşarken, artık hiç olmadığı kadar kararlı bir duruş sergilemeye karar verir. Halise haricinde herkes onun yanında olmaya çalışırken, bu konudaki en büyük destekçisi de yine Sancar olacaktır.

Otoritesi hiçe sayılan Halise, ona kazan kaldıran bütün çocuklarını kontrol altına almaya çalıştıkça yenilgiye uğramaya devam eder. Her geçen gün daha merhametsiz bir insana dönüşürken çok daha tehlikeli bir yola savrulacaktır.

Sedat ve Güven’in tekrar tesis edilen iş birliği Sancar’ın planıyla güçlü bir darbe alır. Bu nedenle aralarına akıl almayacak birini daha katmayı düşünürler. Diğer yandan Sedat, Güven’in karşısına şeytanı kıskandıracak bir planla çıkar.

Konakta ise bambaşka bir heyecan vardır. Herkesin artık kötü günleri de geride bırakmış olmayı dileyerek bir araya geldiği organizasyon bazı sırların da ortaya çıkmasını sağlayacaktır.