Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting fatihi Teşkilat, yeni oyuncusuyla kadrosunu sağlamlaştırıyor!

Reyting fatihi Teşkilat, yeni oyuncusuyla kadrosunu sağlamlaştırıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in aksiyonu bol reyting canavarı dizisi Teşkilat, yolunda sağlam adımlarla ilerliyor. Her hafta reytinglerde birinciliği kimseye bırakmayan Teşkilat dizisi oyuncu kadrosuna yeni bir ismi kattı.

Tims&B’nin TRT için çektiği Teşkilat dizisi her pazar akşamı Kanal D’nin iddialı yapımı Yargı ile kapışıyor. Ancak Teşkilat reytinglerde birinciliği elden bırakmıyor. Aksiyon sahneleri ve milliyetçi duyguları kabartan görüntüleriyle izleyicilerin büyük beğenisini toplayan Teşkilat dizisi çok güçlü bir ismi kadrosuna kattı.

Teşkilat dizisinin en son yayınlanan 27. bölümünde bir karakter çok kısa görünmüştü. İşte bir mahkum olan bu kişi bundan sonra dizinin karakterlerinden biri olacak. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre deneyimli oyuncu Emre Başer, bundan böyle Teşkilat dizisinde rol alacak.

Reyting fatihi Teşkilat, yeni oyuncusuyla kadrosunu sağlamlaştırıyor! 7

Tiyatro kökenli Emre Başer, Sivas Devlet Tiyatro Müdürü ve Sanat Yönetmenliği görevini üstlendi. 2011 yılında İzmir Devlet Tiyatrosu kadrosuna atanan oyuncu 2018 yılından bu yana İstanbul Devlet Tiyatrosu kadrosunda yer alıyor. Emre Başer 2021 yılında Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

Emre Başer bugüne kadar birçok tiyatro oyununda rol aldı. Dizi dünyasına ise 2009 yılında yayınlanan Aile Reisi ile adım attı. Emre Başer ayrıca Muhteşem Yüzyıl Kösem, Vatanım Sensin, Babam ve Ailem ile Mehmetçik Kut’ül Amare dizilerinde rol aldı.

Yetenekli oyuncu deneyimiyle Teşkilat dizisinin hikayesine hareket kazandıracak. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 26 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak olan 28. bölümünün tanıtımı yayınlandı. Tanıtım yine izleyiciler arasında büyük heyecan yarattı.