Ana sayfa Dizi Haberleri Reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova’nın set ortamındaki gerçekler!

Reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova’nın set ortamındaki gerçekler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova dizisinin Adana’da çekildiği mekanın şehre uzak olduğunu söyleyen Selin Genç, bu nedenle de ekibin sık sık şehre inemediğini ve sette herkesin birbiri ile yakın bir iletişim halinde olduğunu söyledi. atv’nin 3. sezonda da başarıyla devam eden dizisinde Gülten karakterine hayat veren oyuncu, kariyerinin ilk projesinde geniş kitleler tarafından tanınmanın şansını da yaşıyor…

atv’nin youtube kanalına konuşan oyuncu, dizi setinin eğlenceli olduğunu anlattı. Genç, “Ana platomuz şehrin bayağı uzağında. Merkezin dışında kalıyor. Ha deyince bir yerlere gidip vakit geçiremiyoruz. Başka alternatiflerimiz olmuyor. Bu da aslında bir avantaj, ekip olarak kaynaşmamız için. Kim olursa sette onunla çok iyi vakit geçiriyoruz. Özellikle söyleyecek olursam, Şermin, Fadik, Gaffur karakterleri olabilir” dedi.

Geçtiğimiz yıl Hilal Altınbilek ise, Bir Zamanlar Çukurova setini anlatırken biraz kasvetli bir ortamın bulunduğunu söylemişti. Altınbilek, şu ifadeleri kullanmıştı: “Kıskanıyorum, bizim dizimiz biraz dram olduğu için, setimiz de o havayı koruyor. Yani bu da işin başarısına kesinlikle doğru yönde etkiliyor. Öyle kavga dövüş değiliz. Setimiz komedi unsurlarının çıkacağı, hikayenin çıkacağı bir setimiz yok. Mutluyuz.”

Reyting rekortmeni Bir Zamanlar Çukurova'nın set ortamındaki gerçekler! 7

Selin Genç anlaşılan dizinin setinde daha fazla eğlence bulabiliyor. Adana’da 3 yıldır bulunan ve hep otelde kaldıklarını belirten oyuncu, İstanbul’a çok fazla gidip gelemediğini vurguladı.

Samimi ve sıcak bir ailede büyüdüğünü anlatan oyuncu, özgürlüğü de ailesinden öğrendiğini anlattı. Ailesinin kendisine çok güvendiğini, ayaklarının üzerinde durması için her koşulda kendisini destekleyen bir aileye sahip olduğunu anlatan oyuncu, kendisini şanslı hissediyor.

Bir ağabeyi bir de ablası bulunduğunu anlatan Selin Genç, ailenin en küçük evladı. Ailesinde de sektörün farklı noktalarında çalışan insanlar olduğunu anlatan oyuncu, gülme krizleri ile ünlü olduğunu da sözlerine ekledi.