Ana sayfa Dizi Fragmanları Reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisinde gerçek bir aşkın hikayesi bu!

Reyting rekortmeni Gönül Dağı dizisinde gerçek bir aşkın hikayesi bu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Gönül Dağı dizisi, 62 bölümdür ekranda ve milyonların sevgisini yanında hissederek ilerlemeye devam ediyor. Dizinin üçüncü sezonda da devam etmesine kesin gözüyle bakılırken, Eskişehir’deki çekimler de aralıksız devam ediyor.

62. bölümüyle 30 Nisan akşamı yine reytinglerde birincilik elde eden dizi, Ramazan ayı ve havaların ısınması ile düşen izleyici ilgisinden en az etkilenen dizilerin başında geliyor. Birçok dizi bu süreçte büyük bir izleyici kaybı yaşarken, Gönül Dağı’nın daha sınırlı sayıda reyting düşüşü yaşadığını görüyoruz.

Gönül Dağı dizisinin ilk sezon sonlarına doğru Utku Ateş’in canlandırdığı Serdar karakteri ile Zümre Meğreli’nin canlandırdığı Elif arasındaki aşk çok konuşuluyordu. O dönemde Utku Ateş diziden ayrılmak istediği için senaryo gereği Serdar, Elif’i terk edip gitti. Gönlü yaralı kalan Elif karakteri daha sonra da babasından beklemediği bir aldatma yaşadı ve dizinin en şanssız karakterleri olarak öne çıktı.

Zümre Meğreli’nin başarılı performansı ile Elif karakteri öne çıkarken, ikinci sezonda Serdar Kuru’nun Doktor Kenan olarak hikayeye katılması, bir aşkın da doğuşuna neden oldu. Dizinin hikayesinde artık Elif’in tutunabileceği gerçek bir aşk hikayesi var..

Kenan, fırsatları bir kenara itti ve kendisi için en doğru yolun Elif ile bir hayatı paylaşmak olduğuna karar verdi. Geçen sezon ayrılık acısı yaşayan Elif karakteri de yeni sezonda Kenan ile birlikte kendisini yeniden ve gerçek bir aşkın içinde buldu.

Gönül Dağı dizisinin 7 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan 63. yeni bölümünde Elif ve Serdar’ın mutlu anlarına şahitlik edeceksiniz. Elif, “Hayatımda hiç olmadığım kadar özgür hissediyorum” diyor… İkilinin duygusal sahneleri milyonlarca dizi hayranını da mutlu edecek.