Ana sayfa Dizi Fragmanları Reyting sıçraması yaşayan Aşkın Tarifi dizisi büyük sınava çıkıyor!

Reyting sıçraması yaşayan Aşkın Tarifi dizisi büyük sınava çıkıyor!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yeni başlayan Aşkın Tarifi dizisi, ilk iki bölümünde biraz düşük reytingler almıştı. Ancak dizinin 3 bölümü adeta reytinglerde sıçrama yaptı. Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk’ün başrolündeki dizi her geçen hafta daha da çok kişinin dikkatini çekmeye başladı.

Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan dizinin yeni bölümü de çok merak ediliyor. Dizinin 4. bölümünde reytinglerin yine yüksek gelip gelmeyeceği önemli bir bilgi olacak. Aşkın Tarifi 4. Bölümden ikinci fragman da yayınlandı. İzleyicileri yine eğlenceli anlar bekliyor.

Fırat ve Taylan arasında kalan Naz kararını verecek mi? Bir oyun olarak başlattığı hikayede yavaş yavaş fikri değişen Fırat gördükleri karşısında şaşkına döner. Naz ise Taylan ve Fırat arasında kalmıştır.

Ayrıca Naz’ın kafası karışıyor! Taylan’ın evlenme teklifi Naz’ın kafasını oldukça karıştırmıştır. Fırat’a olan hislerini de çözmeye çalışan Naz, hayatı için en doğru kararı vermeye çalışır.

Aşkın Tarifi yeni bölümüyle Pazartesi 20.00’da Kanal D’de izleyicilerle buluşacak. Yeni bölüm yine eğlenceli ve izleyicileri ekran başından kaldırmayacak kadar iddialı geliyor.