Ana sayfa Sosyal Medya Reytingde çakılan Annemizi Saklarken, sosyal medyada zirvede!

Reytingde çakılan Annemizi Saklarken, sosyal medyada zirvede!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’nin yeni dizisi Annemizi Saklarken, ikinci bölümünde aldığı düşük reytingle şaşkınlık yarattı. Hikayesi ve oyunculukları çok beğenilen dizi sosyal medyada ise hakkında en fazla paylaşım yapılan dizi oldu.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 15 Aralık Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Star TV dizisi Annemizi Saklarken oldu.

OJO Pictures tarafından çekilen Annemizi Saklarken’in başrollerinde Kutsi, Hande Doğandemir, Hatice Aslan ve Yeşim Ceren Bozoğlu yer alıyor. Dizi hakkındaki yorumlar çok olumlu ancak reytingler çok kötü. Dün sosyal medyada en çok konuşulan dizi olan Annemizi Saklarken, 18 bin 400 paylaşımla birinci oldu.

Reytingde çakılan Annemizi Saklarken, sosyal medyada zirvede! 7

Fox TV’nin sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar ise ikinci sırada yer aldı. Reytinglerde ortalama giden dizinin artık kemikleşmiş bir izleyicisi var. Sosyal medyada başarılı sonuçlar veren dizi hakkında dün 8 bin paylaşım yapıldı.

ATV dizisi Kuruluş Osman ise yine reytingde zirvedeydi. Sosyal reytingde ise sınıfta kaldı. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı Kuruluş Osman dizisi hakkında yapılan 7 bin 900 paylaşımla üçüncü sırada yer aldı.

Ve son haftalarda zor günler yaşayan Sadakatsiz. Sezon başında çok yüksek reyting puanları alan dizi bu hafta ortalama puana yaklaştı. Sadakatsiz’de hızlı bir reyting düşüşü yaşanıyor. Sosyal medyada da çok zayıf kalan dizi, 5 bin 800 paylaşımla günün sonuncusu oldu.