Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingi düşük ama Kaderimin Oyunu dizisi çok büyük bir şansın sahibi oldu!

Reytingi düşük ama Kaderimin Oyunu dizisi çok büyük bir şansın sahibi oldu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de Cuma akşamları ekrana gelen Kaderimin Oyunu dizisi, ilginç bir süreç yaşıyor! Başrollerini Akın Akınözü, Öykü Karayel ve Sarp Apak’ın paylaştığı dizinin reytingleri, aslında kanalın beklentisinin altında kalmakta. Fakat yine de Kaderimin Oyunu’nun 2. sezonda da devam etmesi için anlaşma çoktan sağlandı!

Normal şartlarda reytingleri düşük giden diziler için kısa sürede final kararı vermekten kaçınmıyor kanallar. Maliyetlerin karşılanmaması nedeniyle reytingi düşen dizilerin gözünün yaşına pek bakılmıyor. Fakat Kaderimin Oyunu dizisi için durum çok başka!

Reytingi düşük ama Kaderimin Oyunu dizisi çok büyük bir şansın sahibi oldu! 8

Son yıllarda uluslararası alanda Türk dizilerine gösterilen ilgi malum. Kimi diziler, bu ilgiden nasibini fazlasıyla alıyor. Türkiye’de ilgi görmese de yurtdışında dikkatleri çekmeyi başarıyor.

İşte Kaderimin Oyunu dizisi de bu dizilerden birisi. Türkiye’deki yayını devam ederken, yurtdışı tanıtımlarında da büyük ilgi gören bir yapım oldu.

Dizinin reytingleri düşük olunca final iddialarını beraberinde getirmişti ama hemen ardından ikinci sezon için anlaşma yapıldığı ortaya çıkmıştı. Dizinin kemik izleyicisini sevindiren bu gelişmeye karşın, giderek azalan bir ilgi olduğu da malum.

Reytingi düşük ama Kaderimin Oyunu dizisi çok büyük bir şansın sahibi oldu! 9

Ortalamanın altında reytinglere sahip olan diziyi izleyenler hiç bir endişe yaşamıyor. Zira dizi için karar çoktan verildi ve 2. sezonda da devam edecek. 13 bölümü milyon dolarlarla satılan dizinin final yapma olasılığı şu an için yok.

Dizinin yayıncısı Star TV kısa süre önce yaptığı açıklamada Kaderimin Oyunu dizisinin 10’dan fazla ülkeye satıldığını açıkladı. Özellikle Ortadoğu ve Latin Amerika ülkeleri başı çekiyor.