Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytingi zıplayan Baraj dizisi 22. bölüm fragmanında bomba patlatan öpüşme!

Reytingi zıplayan Baraj dizisi 22. bölüm fragmanında bomba patlatan öpüşme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV, geçtiğimiz salı günü büyük bir akıllılık yapmış ve Salı akşamı Baraj dizisinin 21. yeni bölümünü yayınlamıştı. Ne Masumlar Apartmanı, ne Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ne de Hekimoğlu’nun yeni bölümleri ekranda yoktu. Bu fırsatı iyi değerlendiren Baraj dizisinin 8’li reytinglere kadar çıkması da müthiş bir sıçrama olarak dikkat çekmişti.

Fox TV adına önemli bir fırsat iyi değerlendirildi. Baraj dizisi geçen bölümde ulaşamadığı bir grup kitleye daha ulaşmayı başardı. Bakalım 22. bölümde bu izleyiciler yeniden Baraj dizisinde kalmaya devam edecek mi? Biran Damla Yılmaz, Feyyaz Duman, Burak Yörük, Gizem Karaca ve Sumru Yavrucuk’un başrollerinde yer aldığı dizinin 22. yeni bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Nehir ile Nazım arasında olaylar öyle farklılaştı ki, büyük bomba patlıyor… Evi terk eden Nehir, Nazım’ın yayına geliyor ve bir daha evine dönmek istemediğini söylüyor. Nehir, “Ben sadece seni istiyorum” derken, Nazım ise buna inanmadığını haykırıyor.

Herkesin önünde kendisini rezil ettiğini ifade eden Nehir ile Nazım arasında büyük bir çatışma yaşandı. Ancak bu çalışma anları dudak dudağa öpüşmeleri ve aşklarını birbirlerine yeniden ilan etmeleri ile neticeleniyor.

Hakan ve Tarık belasını başından nasıl savuşturacağı merak edilen Nazım, bir de Bahar ile karşı karşıya gelecek. Nehir ve Nazım aşkında neler yaşanacağı da merakla bekleniyor.

İşte 12 Ocak Salı günü ekrana gelecek olan Baraj dizisinin 22.bölüm fragmanı: