Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler düştü, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine ne oluyor böyle!

Reytingler düştü, Ben Bu Cihana Sığmazam dizisine ne oluyor böyle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Oktay Kaynarca’nın hem başrolünde yer aldığı hem de yapımcısı olduğu Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin ilk 3 bölümünde elde edilen muhteşem yükselişin ardından, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz izleyicilerinin yeni diziyi sürüklediği değerlendirmeleri yapıldı.

Dizi gerçekten de sezonun en iyi açılışlarından birisini gerçekleştirdi ve çok da başarılı oranlar elde ederek, herkesi şaşkına uğrattı. Hatta Oktay Kaynarca’nın aylar önce söylediği ‘sezonun lokomotifi olacak’ iddiası da bu reytingler ile gerçekleşmişti.

Ancak Ben Bu Cihana Sığmazam dizisinin dördüncü bölümünde elde edilen reyting sonuçları görenleri şaşkına çevirdi. Dizi 11 Ekim Salı akşamı yine tüm kategorilerde birincilik elde etti. Ancak reyting oranlarında yaşanan ciddi düşüş de hemen dikkatleri çekti. Birçok kişi dizinin neden bu kadar ilgi kaybı yaşadığını sorgulamaya başladı.

Kanal D’de yayınlanan Üç Kız Kardeş’in daha iyi oranlar elde ederek, zirveye doğru adım adım çıkmakta olduğu değerlendirmeleri yapılmaya başlandı. Tabii ki Ben Bu Cihana Sığmazam’dan birinciliği almak hiç de kolay olmayacaktır.

atv dizisinde yaşanan bu düşüşün kalıcı olup olmadığı konusu gelecek hafta yayınlanacak beşinci bölümün sonuçlarına göre ortaya çıkacaktır. Bazı izleyiciler, Oktay Kaynarca hayranlarının diziden tam da bekleneni almadıkları yönünde değerlendirmeler yapıyor.