Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler düştükten sonra Sen Çal Kapımı senaristlerinin aklı başına geldi

Reytingler düştükten sonra Sen Çal Kapımı senaristlerinin aklı başına geldi

tarafından ker_def

Sen Çal Kapımı dizisi 27 Şubat Cumartesi akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluşacak. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin reytingler düşerken, senaryo grubundan bu duruma bir son deme vakti gelmişti. Serkan ve Eda ayrılığı diziye yaramıyor. Artık bunu anlamak için daha fazla reytinglerin düşmesini beklememek lazım.

Sen Çal Kapımı dizisinin 33. bölümünde Eda ve Serkan’ın artık birleşmesine yönelik olarak bazı sahneler göreceksiniz. İkilinin aşklarına kaldıkları yerden devam edeceklerine yönelik mesajlar fragmanlar ile verilmişti. Şimdi de izleyiciler yeni bölümde artık bu hafıza kaybı işinin son bulmasını ve ikilinin yeniden bir araya gelmesini arzu ediyor.

Sen Çal Kapımı’nın reytinglerinin düşüşüne neden olan bu ayrılık son bulurken, Selin ve Deniz cephelerinde neler yaşanacağı da ilgi odağı olacak. Peki yeni bölümde neler izleyeceksiniz? İşte detaylar:

Reytingler düştükten sonra Sen Çal Kapımı senaristlerinin aklı başına geldi 1

Eda ve Serkan masum bir uykunun kollarındayken, Selin ve Deniz’e yakalanırlar. Selin’in ne olursa olsun Serkan’dan vazgeçmeye niyeti yoktur. Serkan o geceden sonra Eda ile ilgili duygularını sorgulamaya başlar. Eda ise, her şeye rağmen aşkı için pes etmeyip oyuna devam eder.

Serkan, Eda’ya giden kalbine güvenmeyi seçip aklındaki sorularla ona gitmeye karar verir. Peki bu gidiş Serkan’a Eda’yı hatırlatacak mıdır? İşte Serkan ile Eda’nın öpüştükleri, izleyicileri de büyük heyecana sürükleyen 33. bölümden 3. fragman: