Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler düşük olsa da Kızılcık Şerbeti dizisi için umut ışığı yakan gelişme!

Reytingler düşük olsa da Kızılcık Şerbeti dizisi için umut ışığı yakan gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında 28 Ekim Cuma günü ilk bölümü yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinin reytingleri beklentilerin çok altında gerçekleştiği için bir moral bozukluğu yaşandı. Yalı Çapkını dizisinin Cuma rekabetinde milyonları kendisine çekmesi, diğer diziler gibi Kızılcık Şerbeti’ni de çok kötü etkiledi.

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör ikilisinin yeni bir dizi çifti olarak öne çıktığı Kızılcık Şerbeti dizisi, muhafazakar bir aileye gelin giden seküler bir ailede yetişen genç bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Hikayesiyle de toplum içinde sıklıkla yaşanan bir durumu anlatması nedeniyle de Kızılcık Şerbeti dizisinin daha büyük ilgi görmesi bekleniyordu.

Sosyal medya ortamında ise reytinglerden bağımsız olarak Kızılcık Şerbeti dizisine ilginin çok yoğun olduğunu ve bu bu ilgi patlamasının süreklilik sergilediğini belirtmek gerekiyor. Özellikle de Sıla Türkoğlu hayranlarının diziye yönelik olumlu paylaşımları, sosyal medyada projenin öne çıkmasını sağladı.

Reytingler düşük olsa da Kızılcık Şerbeti dizisi için umut ışığı yakan gelişme! 9

Adba TV’nin geçtiğimiz Cuma gününden bu yana yaptığı paylaşımlarda Kızılcık Şerbeti dizisine gösterilen ilginin sosyal medyada çok güçlü olduğunu görebilirsiniz.

Dizinin ilk bölümünün yayınlandığı 28 Ekim Cuma günü, sosyal medyada 105 bin ileti ile rakiplerinin önünde yer alan Show TV dizisi, 13 bine yakın tekil kullanıcının paylaşımına konu olduğu için de dikkatleri çekti.

Reytingler düşük olsa da Kızılcık Şerbeti dizisi için umut ışığı yakan gelişme! 10

Dizinin tekrar bölümleri de Show TV’de yayınlanıyor ve bu tekrarların da izleyicileri çekme konusunda olumlu sonuçlar vermekte olduğunu yine sosyal medyadaki yansımadan görebilirsiniz.

31 Ekim Pazartesi günü en çok hangi dizinin konuşulduğu ile ilgili Adba TV’nin paylaşımı yine Kızılcık Şerbeti’nin tekrar bölümünün öne çıktığını gösteriyor.

Reytingler düşük olsa da Kızılcık Şerbeti dizisi için umut ışığı yakan gelişme! 11

Alparslan, Bir Küçük Gün Işığı ve Yasak Elma dizilerinin yeni bölümlerinden ve Yalı Çapkını’nın tekrarından daha fazla etkileşim oluşturan Kızılcık Şerbeti için, sosyal medyadaki bu olumlu tablonun bir umut ışığı yaktığını belirtebiliriz.