Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingler fena! Ne olacak bu Kaderimin Oyunu dizisinin hali?

Reytingler fena! Ne olacak bu Kaderimin Oyunu dizisinin hali?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Reyting sonuçları yalan söylemez, Kaderimin Oyunu dizisinde bir düşüş var ve izleyici kaybının devam etme ihtimali de sadık izleyicileri korkutuyor… Akın Akınözü ve Öykü Karayel ikilisinin başrolde buluştuğu dram hikayesine yönelik olarak beklentilerin azalmaya başladığını görmek lazım.

Cemal ve Asiye karakterlerinin acıklı ve geleceğe dair umut barındıran hikayesinde Mahir karakterinin de güçlü duygular ortaya çıkardığı bir dizi izliyoruz. Dram seven izleyicilerin tutkulu bir şekilde desteklediği Star TV dizisinin reytingleri ise işlerin çok da iyi gitmediğine işaret ediyor.

Ne olacak bu Kaderimin Oyunu dizisinin hali? İşte bu soruyu sormaya başlayan birçok izleyici var. İlk 11 bölümü yayınlanan dizi başlarda ortalamanın üzerinde iyi reytingler alarak güzel bir hava oluşturdu. Sosyal medyada da çok güçlü bir destek gören dizi, her geçen hafta biraz daha zayıflıyor.

İzleyici ilgisinin azaldığı gerçeğini 11. bölüm reyting sonuçları da gösteriyor. Tüm izleyici gruplarında ortalamanın altına gelen reytingler dikkat çekiyor. Özellikle dokuzunculuğun elde edildiği tüm kişiler kategorisinde ortalamaya yakalayan reytingler hala dizinin güçlü bir izleyici kitlesine sahip olduğunu gösteriyor. Ancak bu durum her geçen hafta artan şekilde, ilgi düşüklüğü yaşanmakta olduğu gerçeğini değiştirmiyor.

Reytingler fena! Ne olacak bu Kaderimin Oyunu dizisinin hali? 7

Kaderimin Oyunu dizisi tüm kişiler kategorisinde dokuzunculuk elde ettiği 4 Mart Cuma akşamı, AB grubunda daha düşük reytingler ile yine aynı sıradaydı. ABC1 grubunda da ortalamanın altında gelen reytingler ile dizi on birinci sırada yer alabildi.

Bu sonuçlara bakıldığı zaman, ikinci sezon onayını almış olsa bile Kaderimin Oyunu dizisinin Star TV için beklentilerin altına düşmeye başladığını söyleyebiliriz.

Bu sezon sonuna kadar bu oranlar korunur ise Star TV için bu da iyi bir gelişme olur… Zira kanalın bu sezon yayınladığı ve en iyi reytingleri getiren dizisinin Kaderimin Oyunu olduğunu da belirtmek lazım.