Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde düşüş yaşayan Destan’ın sezon finali için geri sayım başladı!

Reytinglerde düşüş yaşayan Destan’ın sezon finali için geri sayım başladı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz kış başında çok büyük bir iddiayla ekrana gelen, bir süre reytinglerde birinciliği elden bırakmayan Destan son haftalarda zor zamanlar yaşıyor. Reytingleri düşen dizi sezon finaline yaklaşıyor. Dizinin final yapacağı tarih belli oldu.

Büyük tanıtımlarla ve iddiayla ekrana gelen ve başrolünde Ebru Şahin ve Edip Tepeli’nin yer aldığı Destan dizisi en son 21. bölümüyle ekrana geldi. Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı dizi ilk ekrana geldiğinde reytingin zirvesine yerleşmişti. Ancak son haftalarda reytinglerde düşüş meydana geldi.

Özellikle Kanal D’de ekrana gelmeye başlayan Üç Kız Kardeş’in başarısı Destan’ı çok olumsuz etkiledi. Üç Kız Kardeş reyting birinciliğini Destan’ın elinden almayı başardı. 26 Nisan salı akşamı 21. bölümü yayınlanan Destan tüm kişiler kategorisinde üçüncü olurken, AB’de altıncı ve ABC1’de ise beşinci sırada. Böyle Destan reytinglerde bugüne kadarki en düşük seviyesine gerilemiş oldu.

Reytinglerde düşüş yaşayan Destan’ın sezon finali için geri sayım başladı! 7

Son haftalarda reyting sıkıntısı yaşayan dizinin sezon final tarihi de belli oldu. Gelen bilgiye göre Destan, haziran ayının ikinci haftası sezon finali yapacak. Bu durumda geriye altı bölüm kalmış oldu.

Sezon başında bir anda dikkatleri çekerek çok hızlı bir giriş yapan dizinin bu şekilde düşmesini kimse beklemiyordu. Öyle ki bu hafta ekrana gelen bölümüyle zirve artık Destan dizisi için hayal oldu. Bu durumda ikinci sezonuyla devam etmesi beklenen Destan dizisinde yapım ve senaryo ekibini büyük bir sınav bekliyor. Destan dizisinin yeniden eski zafer dolu günlerini yakalaması için ikinci sezonda büyük bir atak yapması gerekiyor.

Her şeye rağmen ikinci sezona devam etmesi beklenilen dizinin önümüzdeki günlerdeki reytingi de durumu belirleyecek.