Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde Hercai güldü, Arıza yükseldi, Kefaret yerini sevdi, Menajerimi Ara çıkışta!

Reytinglerde Hercai güldü, Arıza yükseldi, Kefaret yerini sevdi, Menajerimi Ara çıkışta!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları izleyicilerle buluşmakta olan diziler arasında müthiş bir rekabet yaşanıyor. Geçen hafta bu yarışa katılan atv’nin Hercai dizisi düşük reytingler almıştı. Ancak bu hafta özellikle totalde iyi yükselen dizi Cuma günlerindeki performansını yakalamaya başladı.

6’ya yaklaşan reytingleri ile totalde günü 5. sırada tamamlayan atv dizisi, AB grubunda düşük kalmaya devam ediyor. ABC1’de de oranlar ortalama seviyede bulunuyor. Ancak totalde dizinin izleyicisini geri kazanması önemli bir kazanım olarak görünüyor.

Total grubunun bir başka güçlü dizisi Arıza, 6’lı oranlar elde ederek günü 4. sırada tamamladı. AB’de düşük kalan dizi, ABC1’de ise 5’i yakaladı ve 6.sırada bulunuyor.

Fox TV’nin Kefaret dizisi de 9. bölümü ile yayınlandı ve kemik izleyici kitlesi yine büyük ilgi gösterdi. Total ve ABC1’de 5’li oranlarda bulunan dizinin gidişatı gayet iyi. AB’de biraz düşük kalsa da Kefaret, iyi sonuçlarla yoluna devam ediyor.

AB’de en iyi performans gösteren dizi olan Menajerimi Ara, geçen hafta da benzer bir başarı kazanmıştı. AB grubunun tercihi olan Star TV dizisi günü 3. kapattı. Totalde ise düşük olan dizi ABC1 grubunda da bir hayli iyi sonuçlar alıyor ve gayet de güzel ilerliyor.

TRT1’in Tövbeler Olsun dizisi bir kaç bölümdür yükseliş yaşıyordu. Ancak dün akşam bu sürecin durduğu gözlemlendi.

Kanal D’nin Çok Güzel Hareketler 2 yarışması da tüm izleyici kategorilerinden iyi dönüşler alıyor ve bu haftayı da yükseliş ile kapatan yapımlardan oldu.

İşte 17 Ocak Pazar gününün reytinglerde ilk 10 program listesi:

Reytinglerde Hercai güldü, Arıza yükseldi, Kefaret yerini sevdi, Menajerimi Ara çıkışta! 1