Ana sayfa Dizi Fragmanları Reytinglerde sıkıntılı Yalnız Kurt’ta aksiyon sahneleri artıyor!

Reytinglerde sıkıntılı Yalnız Kurt’ta aksiyon sahneleri artıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Efsane dizi Kurtlar Vadisi’nin yaratıcısı Osman Sınav’ın yapımcılığında çekilen Yalnız Kurt dizisi ilk bölümüyle reyting savaşına zirveden girmişti. Ancak her hafta reytingler düştü, bu durum da ekipte sıkıntı yarattı. ATV’de yayınlanan Yalnız Kurt dizisinde aksiyon sahnelerinin gittikçe arttığı dikkatleri çekiyor. Bu durumun reytingleri nasıl etkileyeceği merak konusu.

Yapımcı ve yönetmen Osman Sınav’ın 2 yıldır üzerinde çalıştığı proje, Cuma akşamları atv ekranlarında yer almaya devam ediyor. Cihan Ünal, Hasan Denizyaran ve Damla Colbay başrolde buluştu. Murat Han ile Kürşat Alnıaçık ise iki önemli yan karakteri canlandırıyor.

Yalnız Kurt’un bu cuma akşamı sekizinci bölümü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünden yeni fragman yayınlandı. Fragmanda, diziye yeni katılan Berkan Şal da görülüyor ve aksiyon sahnelerinin başarısı dikkat çekiyor. Hikayede aksiyon sahneleri artarken bu durumun reytinglere olumlu yansıması bekleniyor.

Yalnız Kurt sekiz hafta önce ilk bölümüyle ekrana geldiğinde reyting savaşına zirveden giriş yapmış ve herkesi şaşırtmıştı. Ancak haftalar geçtikçe dizinin reytingleri 4’lü oranlara kadar geriledi. Reytinglerdeki bu azalmanın nedeni olarak izleyicinin konuyu karmaşık bulması ve bir türlü hikayeye hakim olamaması olarak gösteriliyor.

Dizi ekibi reytingleri yükseltmek için aksiyon sahnelerini de artırmayı tercih etti. Yalnız Kurt’a yeni bir oyuncu da katıldı. Behzat Ç dizisindeki Akbaba lakaplı İsmet Arif’i canlandıran Berkan Şal, dört yıllık aradan sonra Yalnız Kurt dizisiyle ekranlara geri döndü. Nazar karakteri ile ekrana gelecek olan oyuncunun hikayenin seyrini nasıl değiştireceği ise henüz bilinmiyor.

Çağatay Tosun’un yönettiği, yapımını Sinagraf’ın, senaryosunu Murat Koca ve Ali Alper Erze’nin kaleme aldığı dizinin yapımcılığını ise Osman Sınav üstleniyor.