Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Reytingleriyle ders veren Arka Sokaklar dizisine genç bir yetenek katıldı!

Reytingleriyle ders veren Arka Sokaklar dizisine genç bir yetenek katıldı!

tarafından ker_def

Kanal D ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Arka Sokaklar dizisi, tüm kişiler kategorisinde elde ettiği birincilikler ile yine milyonların kalbinde yer almaya devam ettiğini kanıtlıyor.

Zafer Ergin, Özgür Ozan, Şevket Çoruh, İlker İnanoğlu, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu gibi önemli isimleri başrolünde yer aldığı dizinin kadrosuna bugüne kadar 1000’den fazla oyuncu katıldı. Birçoğu konuk olarak bazı bölümlerde yer alan bu isimler ön plana çıkmayı da başardı.

Arka Sokaklar dizisine yeni bir genç yetenek daha katılıyor. Dizinin 11 Mart Cuma akşamı yayınlanacak olan 618. yeni bölümünde Aşela Demir’i Suzan karakterinde izleyebileceksiniz.

Azra ve Malazgirt 1071 isimli sinema filmleriyle dikkat çeken Aşela Demir, zaman zaman ekran başına geçip izlediği Arka Sokaklar’ın kadrosunda yer aldığı için çok memnun.

Reytingleriyle ders veren Arka Sokaklar dizisine genç bir yetenek katıldı! 7

Aşela Demir, örgüt üyesi Suzan olarak tek bölümde yer alacağı dizi için şunları söyledi: “Arka Sokaklar hayatın içinden hikayelerle kendini yıllardır seyrettirmeyi başaran önemli bir yapım. Bir çok kişiliğe hayat vermiş olmama rağmen burada canlandırdığım karakter ters köşe biri. Oyunculuk repertuarımda bu karakter önemli bir yer teşkil edecek.”

Arka Sokaklar 618. bölümünde ekip, topyekün suçluyu yakalama peşindedir. Ancak yeterli delil olmadığı için elleri kolları bağlanmıştır. Hakan ise duruma oldukça sinirlenecek. Peki Suzan karakteri dizide nasıl bir şekilde yer alacak? Bölümü izleyerek görebilirsiniz.