Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Reytingleriyle göz kamaştıran Arka Sokaklar dizisi ödüle doymuyor

Reytingleriyle göz kamaştıran Arka Sokaklar dizisi ödüle doymuyor

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları yayınlanan Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, sadık izleyicisi sayesinde 16 sezondur yayında kalmayı sürdürüyor.

Tüm ekip olarak özverili ve sadık bir şekilde işlerine sarılan Arka Sokaklar ekibi, bu emeklerinin karşılığını da hem reytinglerle hem de ödüllerle alıyor.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, İlker İnanoğlu, Oya Okar gibi önemli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizinin ayrıca genç isimleri de son dönemde büyük dikkat çekiyor.
Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Oğuz Peçe, Deniz Çatalbaş genç oyuncular arasında öne çıkan isimler oldu…

Reytingleriyle göz kamaştıran Arka Sokaklar dizisi ödüle doymuyor 2

Reytingleriyle birincilikleri almayı sürdüren ve bu konuda diğer tüm dizilere örnek olan Arka Sokaklar, ödüller de kazanmayı sürdürüyor.

İstanbul’da düzenlenen Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’nde ödül alan dizilerden birisi de Arka Sokaklar oldu.

İş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya geldiği törende Arka Sokaklar dizisine “Yılın Polisiye Dizisi” ödülü verildi.

Usta oyuncu Zafer Ergin ise “Meslek Onur Ödülü”ne layık görüldü. Ekibin büyük bir bölümünün katıldığı tören, Arka Sokaklar’ın gövde gösterisi gibiydi.