Ana sayfa Dizi İzle Rıza Babadan ekibi üzen karar! Arka Sokaklar 498 Bölüm

Rıza Babadan ekibi üzen karar! Arka Sokaklar 498 Bölüm

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 498. Bölümde kızının yokluğuna alışamayan Pınar intiharı seçiyor! Zeyno’yu bulmaya çalışan ekip her yolu deniyor. Ancak Zeyno ortalarda yok. Dizide Zeyno’nun öldüğüne yönelik sahneler ise izleyenleri bir hayli üzmüştü. Ancak anlaşıldı ki Zeyno yaşıyor ve ekip de onu bulmak için harıl harıl çalışacak. Bu bölümde ayrıca Rıza Baba, mahkemede aklanmasına rağmen aldığı bir karar ile ekibini üzüntüye sokuyor!

Videodan bu anları izleyebilirsiniz.

Rıza Babanın mahkeme günü gelir. Engin Müdürün girişimleri ile aklanır. Herkes mutludur. Rıza Babanın tekrar müdür olarak ekibe geri dönmesini beklemektedirler. Bu sırada ilginç bir durum yaşanır. Emniyete gelen Rıza Baba herkesle vedalaşırcasına konuşur ve eşyalarını toplamak üzere eski odasına girer.

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu
Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)