Ana sayfa Dizi Haberleri Rıza Kocaoğlu, Çukur dizisinin ardından bakın hangi diziyle Eylül’de ekrana dönüyor?

Rıza Kocaoğlu, Çukur dizisinin ardından bakın hangi diziyle Eylül’de ekrana dönüyor?

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Rol aldığı her yapımda oyunculuğu ile büyük dikkat çeken bir isim Rıza Kocaoğlu. Oynadığı her karakterin fenomen olmasını da sağlıyor performansı ile. Show TV’nin çok sevilen dizisi Çukur ile en son ekrandaydı. Aliço karakteri o kadar çok sevildi ki Çukur’un unutulmayacak karakterleri arasında yerini aldı.

Başarılı oyunculuğu ile Aliço karakterindeki performansı, izleyenler tarafından çok beğenildi. Rıza Kocaoğlu, yaz aylarında ise Netflix için geçtiğimiz yıl Ayvalık’ta çekilen Zeytin Ağacı dizisiyle gündeme geldi. Dizinin yerli ve yabancı izleyenler tarafından çok sevilmesi ve oyuncuların da gündemden düşmemesi ile birlikte Rıza Kocaoğlu da oynadığı karakterle yine övgüleri aldı.

Bu arada Çukur dizisinin ardından başrolünü Yiğit Özşener ile paylaştığı ve dijital platform Gain için çekilen Cezailer isimli bir dizide oynadığı Rıza Kocaoğlu. Yazı çalışarak geçiren isimlerden birisi olan oyuncu ayrıca şu sıralar Çukur dizisinde birlikte rol aldığı Erkan Kolçak Köstendil’in yönetmenliğinde çekilen Tamirhane filminde
Nejat İşler, Merve Dizdar ve Bülent Şakrak gibi isimlerle kamera karşısına geçmekte.

Rıza Kocaoğlu’nun yeni sezonda ekrana döneceği de bir süre önce ortaya çıktı. TV eleştirmeni Sina Koloğlu, twitter hesabından tv8’de yayınlanacak bir dizinin kadrosunu açıklarken Rıza Kocaoğlu’nun da oyuncular arasında yer alması dikkatleri çekti.

Rıza Kocaoğlu, Çukur dizisinin ardından bakın hangi diziyle Eylül'de ekrana dönüyor? 8

Çukur dizisinin ardından yeniden ekrana dönecek olan Rıza Kocaoğlu, tv8’in Tuzak isimli dizisinde oynayacak. Başrolünde Akın Akınözü’nün yer aldığı ve kadrosu henüz netleşmeyen dizide ayrıca Talat Bulut, İlayda Çevik’in de oynayacağı biliniyor.

Bir intikam hikayesini ekrana getirecek olan dizinin senaristliğini Eylem Canpolat üstlenmekte. Sina Koloğlu’nun verdiği bilgiye göre bu iddialı yapım ile birlikte Rıza Kocaoğlu da dizinin kadrosunda yer alıyor.

Rıza Kocaoğlu, Çukur dizisinin ardından bakın hangi diziyle Eylül'de ekrana dönüyor? 9

Bu arada TV8 kanalında bu sezon 3 dizinin yer alacağı bilgisini de veriyor Sina Koloğlu. Tuzak ile birlikte dünya çapında aksiyon türü ile öne çıkacak bir dizinin hazırlıklarının sürdüğü ifade edilirken, bir başka dizinin daha yeni sezonda kanalda yer alacağını belirtmekte.

Bu diziyle ilgili olarak da yakın zamanda bazı detaylar ortaya çıkmaya başladı. Erkan Meriç’in başrolde yer aldığı dizinin ismi Yazgı olarak anılıyor.