Ana sayfa Sosyal Medya Romantizm ve aşk tavan! Özge Gürel’in doğumgününde Serkan Çayoğlu’nun paylaşımına düşen düşene!

Romantizm ve aşk tavan! Özge Gürel’in doğumgününde Serkan Çayoğlu’nun paylaşımına düşen düşene!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Oyuncu çift Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu çifti, Fox TV’nin Kiraz Mevsimi dizisinde birlikte rol almış ve sonrasında sevgili olmuşlardı. Başrollerinde Serkan Çayoğlu, Özge Gürel, Dağhan Külegeç ve Nilperi Şahinkaya’nın rol aldığı dizi, yaz dizisi olarak 2014 yılı Temmuz ayında başlamış ve 2015 Kasım ayına kadar sürmüştü. Çift, karşılıklı oynarken aşık olmuşlardı ve 2015 yılından beri de mutlu beraberlikleri devam etmekte…

Serkan Çayoğlu, bu hafta ekrana veda eden Kıbrıs Zafere Doğru dizisinde rol alıyordu. Özge Gürel ise uzun zamandır ekranda yok! En son Can Yaman ile Bay Yanlış dizisinde oynamıştı. Yazlık dizi olarak başlamış ancak sezonda tutunamamış ve 2020 Eylül ayında dizi ekrana veda etmişti.

Özge Gürel, ardından iki yapımda rol aldı. Hayaller ve Hayatlar isimli dört genç kadının hikayesini anlatan Bein Connect için çekilen bir dizi ve Kan Kırmızı isimli bir sinema filminde oynadı.

Şu sıralar ekranda yok ama sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mutlu ediyor. Oyuncunun bu hafta içinde doğum günü vardı. 5 Şubat 1987 doğumlu olan Özge Gürel, 35 yaşına girdi.

Sevgilisi Serkan Çayoğlu, Özge Gürel’in doğumgünü ilk kutlayanlar arasındaydı. Instagram hesabından yaptığı paylaşımla, tam bir aşk adamı ve romantik olduğunu da gözler önüne bir kez daha serdi!

Romantizm ve aşk tavan! Özge Gürel'in doğumgününde Serkan Çayoğlu'nun paylaşımına düşen düşene! 9

Birlikte seyahat etmeyi çok seven çift, bir yaz günü çekilen pozlarıyla görülüyor yukarıda. Serkan Çayoğlu, bu fotoğrafın iki versiyonunu yayınlayarak aşağıdaki notu düştü…

 

Romantizm ve aşk tavan! Özge Gürel'in doğumgününde Serkan Çayoğlu'nun paylaşımına düşen düşene! 10

Aşkını Nazım Hikmet’in “Senin bana nasip olman, şahsi hayatımın en değer biçilmez talihidir” şeklindeki ünlü dizileriyle ortaya koyan oyuncu, “iyi ki doğdun sevgilim” notuyla da kısa ve öz bir şekilde kutlamasını yaptı.

Özge Gürel ise bu paylaşımın altında ‘Çok ama öyle böyle değil’ diyerek gözyaşı emojisi ve kalp bıraktı. Serkan Çayoğlu’nun çekimler bitmediği için Kıbrıs’ta olduğu ve yine ayrı bir doğum günü geçirdikleri tahmin ediliyor. Gürel de muhtemelen özlemini dile getirmek için gözyaşı emojisi konduruyor bu fotoğrafa…

Romantizm ve aşk tavan! Özge Gürel'in doğumgününde Serkan Çayoğlu'nun paylaşımına düşen düşene! 11