Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Romeo’yu canlandıracak olan Deniz Can Aktaş, Juliet’ini buldu!

Romeo’yu canlandıracak olan Deniz Can Aktaş, Juliet’ini buldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Bugüne kadar birçok dizide rol alan, Avlu’da canlandırdığı Alp karakteriyle yeteneğini ortaya koyan genç oyuncu Deniz Can Aktaş, Menajerimi Ara’da hayat verdiği Barış’la kariyerinin en büyük patlamasını yaşamıştı. Genç oyuncu Menajerimi Ara sona erdikten sonra yeni proje tercihini tiyatrodan yana kullandı.

Deniz Can Aktaş’ın önümüzdeki dönemde daha zoru seçip kendini tiyatroda denemek istediği ortaya çıkmıştı. Genç oyuncu önümüzdeki sezonda DasDas’da sahnelenecek olan Romeo ve Juliet isimli tiyatro oyununda Romeo’yu canlandıracak.

Tiyatro oyununda Romeo’yu canlandıracak Deniz Can Aktaş’ın kadın partneri de bulundu. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre oyunda Juliet karakterine Naz Çağla Irmak hayat verecek. 24 yaşındaki Naz Çağla Irmak, ekranlardaki kariyerine Bizim Evin Halleri dizisiyle başladı. Asıl çıkışını ise ATV’de yayınlanın Kırgın Çiçekler ile yaptı.

Romeo'yu canlandıracak olan Deniz Can Aktaş, Juliet'ini buldu! 7

Romeo ve Juliet her na kadar Deniz Can Aktaş için ilk tiyatro oyunu deneyimi olsa da Naz Çağla Irmak için ikinci olacak. Irmak daha önce Dostoyevski’nin tiyatro sahnesine uyarlanan Batının Sonu isimli oyununda oynamıştı.

Naz Çağla Irmak, en son acı kaybıyla Türkiye’yi yasa boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü konu alan ‘Demir Kadın Neslican’ filminde başrolde yer almıştı. Irmak, filmde canlandırdığı Neslican Tay karakteri için saçlarını kazıtmaktan çekinmemişti.

Film, Neslican’ın kanser teşhisi ile başlayan zorlu tedavi sürecini, süreç boyunca ailesinden, çevresinden ve sosyal medya üzerinden kendisine gelen güçlü desteği, hayalleriyle sıkı sıkıya bağlandığı ilham dolu yaşamını konu alıyor.