Ana sayfa Dizi Haberleri RTÜK’ün cezası keskin bir kılıç gibi ama Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları pek aldırmıyor!

RTÜK’ün cezası keskin bir kılıç gibi ama Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları pek aldırmıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Kızılcık Şerbeti dizisinde ‘kadına şiddet’ içerikli sahneler üzerinden 5 program durdurma cezası verdi. Geçtiğimiz hafta Show TV’nin mahkemeye yaptığı itiraz nedeniyle dizinin yeni bölümü yayınlanabilmişti. Ancak bundan sonraki haftalarda nasıl bir süreç yaşanacağı net değil.

Kızılcık Şerbeti dizisinde çekimlerin durdurulduğu yönünde bazı iddialar da ortaya atılmıştı. Ancak dizinin hikayesinde Doğa karakterini canlandıran Sıla Türkoğlu, bu iddiaları yalanladı. Ünlü oyuncu, RTÜK’ün verdiği ceza ile ilgili de konuştu.

Sıla Türkoğlu, “Setimiz durmadı, biz çekmeye devam ediyoruz” diyerek sette hala çalışmaların sürdüğü mesajını verdi. Ünlü oyuncu, RTÜK’ün aldığı kararın nasıl ilerlediği konusunda ise bilgisinin olmadığını söyledi.

Yalı Çapkını dizisi ile Kızılcık Şerbeti, Cuma akşamları büyük bir rekabet halinde. Reytinglerde yaşanan bu rekabet ortamı, RTÜK’ün aldığı ceza kararı sonrasında bir destek havasına da dönüştü.

Yalı Çapkını dizisi oyuncularının kendilerine verdiği desteğe teşekkür eden Sıla Türkoğlu, “Zaten sansürlediğimiz şey hiçbirimizin başına gelmemeli. Biz burada bir şey anlatmaya çalışıyorsak eğer, bunu özgürce dile getirebilmeliyiz” diye konuştu.

RTÜK'ün cezası keskin bir kılıç gibi ama Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncuları pek aldırmıyor! 7

Yalı Çapkını dizisinin de başına böyle bir şey gelmesi durumunda kendilerinin de buna destek olacağını ifade eden Sıla Türkoğlu, uzun bir süredir hayatında kimsenin olmadığını da ifade etti.

Karşısındaki insanın tüm saflığı ile kendisine yaklaşması gerektiğini anlatan oyuncu, ilişkilerde çok destekleyici birisi olduğunu, karşısındakinden de bunu beklediğini sözlerine ekledi.

Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Aliye Uzunatağan gibi tecrübeli isimlerin kadrosunda yer aldığı dizide, Sıla Türkoğlu son dönemin öne çıkan genç yeteneklerinden Doğukan Güngör ile başarılı bir partnerlik yapıyor.