Ana sayfa Sosyal Medya Ru dizisi olmadı ama Mert Yazıcıoğlu için yeni dizi bulundu!

Ru dizisi olmadı ama Mert Yazıcıoğlu için yeni dizi bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu’nun Disney Plus için hazırlanmakta olan Ru isimli yeni dizide başrolde yer alması bekleniyordu. Hatta dizinin hikayesinde genç erkek ile orta yaşlı kadın arasındaki yasak aşkın olacağını öğrenen Mert Yazıcıoğlu hayranları, bu role tepki de göstermişti.

Ru dizisinde Meryem Uzerli ile anlaşma sağlanırken, Mert Yazıcıoğlu ise çekimlerin gecikmesi ve takvimine uymadığı için projeden ayrıldı… Böylelikle de Mert Yazıcıoğlu ile Meryem Uzerli partnerliği başlamadan bitmiş oldu. Genç oyuncunun hayranlarının bu durumdan memnun olduğunu sosyal medyadaki mesajlarından anlayabilirsiniz.

Ancak yeni diziler üst üste geliyor ve Mert Yazıcıoğlu’na da çok etkili bir dizi için teklif gitti. Ay Yapım’ın üzerinde çalıştığı yeni dizinin Beverly Hills uyarlaması olacağı biliniyor… Şimdi de bu yeni dizi için oyuncu arayışları başladı.

Üç Kuruş dizisinde Leyla karakteri ile büyük çıkış yakalayan ve geniş bir hayran kitlesi elde eden Aslıhan Malbora ile dizi için anlaşma sağlandığı ortaya çıktı.

Görüşmelerin başladığı bir diğer isim ise Mert Yazıcıoğlu oldu. Oyuncu, teklifi kabul edecek mi? Henüz bilinmiyor. Yönetmenliğini Deniz Yorulmazer’in yapmakta olduğu yeni dizinin etkileyici bir uyarlama olması bekleniyor.

Mert Yazıcıoğlu’na birbiri ardına proje teklifleri gidiyor. Ancak oyuncu henüz net bir karar vermiş değil… Hayranları ise heyecanla yeni projelerini beklemeye devam ediyor.