Ana sayfa Dizi Haberleri Ruhi Sarı, Söz dizisine katıldı! Peki hangi rolde izleyeceğiz?

Ruhi Sarı, Söz dizisine katıldı! Peki hangi rolde izleyeceğiz?

tarafından ker_def
Star TV’de yayınlanan Söz dizisine bir ünlü oyuncu daha katıldı.

Söz dizisine 36. bölümde katılan Timur Acar’dan sonra 37. yeni bölümünde ünlü oyuncu Ruhi Sarı da katıldı.

Yapımcılığını Tims & B’nin üstlendiği, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın’ın yaptığı, kadrosunda Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç, Mehmet Özgür, Aybüke Pusat, Meriç Aral, Aytaç Şaşmaz ve Görkem Sevindik gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna Ruhi Sarı dahil oldu.

Ruhi Sarı, Ortadoğu temsilcisi olan bir baron rolüne hayat veriyor.

SÖZ 37. BÖLÜM YENİ FRAGMAN

SÖZ 37. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Avcı ve Eylem düştükleri pusuyla baş etmeye çalışsalar da Selim’in kurduğu tuzak ikisini de dönülmez bir yola sokacaktır. Eylem’in yaptıklarını gururuna yediremeyen Selim, onlara hayatlarındaki en büyük acıyı yaşatmak için yemin etmiş bir şekilde karşılarındadır.

Nazlı yaşadığı krizle hiç yapılmayacak bir şey yapar ve bunun bedelini çok ağır ödemek zorunda kalır. Nazlı’nın hayatı artık eskisi gibi olmayacaktır.

Yavuz’dan, hain babasıyla ilgili gerçeği öğrenen Bahar’ın artık Yavuz’la arasındaki bağlar kopmak üzeredir. Gerçekler hakkında daha fazla bilgi edinmek için uğraştıkça ilişkileri iyice karmaşık bir hal alır.

Büyükelçinin ölümünden sonra Derman ve Selim yeni görevlendirmeleriyle harekete geçerler. Hem ülke sınırları içinde hem de sınır dışındaki birliklerimize yönelik yeni eylemler planlamaktadırlar. Tim bu saldırılıları önlemek için hayati bir görev alır. Zamanla yarışan Tim, Derman ve Selim’in başarılı olmalarını engellemek için var güçleriyle savaşırlar.

Söz dizisinin kadrosuna son olarak başarılı oyuncu Timur Acar dahil oldu. Dizide Timur Acar, zeki ve bir o kadar kötü bir adam olan ‘Derman’ karakterine hayat veriyor. Narko-Terör ağının başındaki tehlikeli isim olan ‘Derman’ karakteri, tekinsiz, acımasız, sert ve psikopat bir adamdır. Hayatının en büyük motivasyonu gizliliktir. En yakın adamları dahil henüz yüzünü gören kimse yoktur. Yıllardır yeraltında narko-terör ağını tek başına götürmektedir. Uyuşturucu parası ile terör örgütünün finansmanını sağlamaktadır. Yapılacak eşi görülememiş korkunç saldırıların başaktörü olacaktır.