Ana sayfa Sosyal Medya Rüya mı bu? Sen Çal Kapımı bomba gibi bir bölümle geliyor! Aşk, romantizm, itiraflar havada uçuşacak!

Rüya mı bu? Sen Çal Kapımı bomba gibi bir bölümle geliyor! Aşk, romantizm, itiraflar havada uçuşacak!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamları Fox TV’de yayınlanan romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı, ismindeki romantizmin hakkını verecek bir bölümle geliyor! Bu hafta 26. bölümü yayınlanacak olan dizide, uzun süredir Serkan ve Eda arasında bir yakınlık olmasını bekleyen izleyiciler, sonunda dileklerine kavuşuyor! Ancak tabii fragmanı gören izleyenlerin “Lütfen rüya olmasın” yorumları da gitgide artıyor.

İzleyicinin rüya olmamasını dilediği sahnelerde, aralarına giren babaanneye ve Balca’ya inat, Serkan ve Eda’nın gittikçe daha da yakınlaştıkları görülüyor. Fragmanı izleyenlerin “Cumartesi’yi iple değil vinçle çekiyoruz” şeklinde gülümseten yorumlarına bakılırsa, bu hafta Sen Çal Kapımı dizisi izleyenleri heyecanlandıracak anlara sahne olacak.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in başrolünde oynadıkları diziyi izleyenler, bir süredir İlayda Çevik’in Balca adıyla katıldığı dizide, yaşanan entrikalar yüzünden ikilinin arasının açılacağı korkusunu yaşıyordu ama hepsi ters tepiyor!

Rüya mı bu? Sen Çal Kapımı bomba gibi bir bölümle geliyor! Aşk, romantizm, itiraflar havada uçuşacak! 28

Aynı zamanda bir anda ortaya çıkan ve Mert Öcal’ın hayat verdiği Prens Seymen’in de Serkan’ı kıskandırmak dışında bir işe yaramayacağı ve hatta Eda ile Serkan arasındaki çekimin daha da yoğunlaşmasına neden olacağı da yine fragmandaki sahnelerde görülüyor.

9 Ocak Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan 26. bölümde, Eda ve Serkan’ın aşk dolu sahneleri şimdiden sosyal medyanın gündemine oturdu! Tanıtımdaki aşk sahneleri ile birlikte izleyenler de yorum üstüne yorum yağdırmakta.

Tabii herkesin aklının bir köşesinde bu sahnelerin daha önce de olduğu gibi bir rüya sahnesi olması durumu! Rüya da olsa gerçek de izleyicinin yeni bölüm için ‘bomba gibi bir bölüm geliyor’ yorumları yaptıkları görülmekte sosyal medyada.

İşte 26. bölüm 2. fragmanı ve gelen yorumlardan bazıları:

Rüya mı bu? Sen Çal Kapımı bomba gibi bir bölümle geliyor! Aşk, romantizm, itiraflar havada uçuşacak! 29

Rüya mı bu? Sen Çal Kapımı bomba gibi bir bölümle geliyor! Aşk, romantizm, itiraflar havada uçuşacak! 30

Rüya mı bu? Sen Çal Kapımı bomba gibi bir bölümle geliyor! Aşk, romantizm, itiraflar havada uçuşacak! 31

Rüya mı bu? Sen Çal Kapımı bomba gibi bir bölümle geliyor! Aşk, romantizm, itiraflar havada uçuşacak! 32

Rüya mı bu? Sen Çal Kapımı bomba gibi bir bölümle geliyor! Aşk, romantizm, itiraflar havada uçuşacak! 33