Ana sayfa Dizi Fragmanları Rüzgar Aksoy, Arıza dizisine Balaban ile rüzgar gibi giriş yapıyor!

Rüzgar Aksoy, Arıza dizisine Balaban ile rüzgar gibi giriş yapıyor!

tarafından ker_def

Her hafta heyecan dalgası yaşatan Show TV’nin Sevilen dizilerinden Arıza’nın bu akşam 21. bölümünü ekranda izleyeceksiniz. Dizi hayranlarının merakla beklediği yeni bölümde yeni bir karakter daha ortaya çıkıyor. Geçtiğimiz hafta İhtiyar isimli karakter ile Nursel Köse hikayeye dahil olmuştu. Bu hafta ise Balaban isimli karakter ile Ramo’nun Halef’i Rüzgar Aksoy’u Arıza dizisinde izleyeceksiniz.

Arıza’nın bu akşam ekrana gelecek 21. bölümünde Burak, abisinin babasını sattığını öğrendikten sonra büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Ali Rıza ise İhtiyar’la artık bir araya gelmiştir ve Balaban’ı bulacağına dair ona söz verir. Ali Rıza, Balaban’ı ararken, Balaban Halide’nin kliniğine tatsız bir ziyarette bulunarak kendini gösterir.

İhtiyar’ın öncülüğünde toplanan konsorsiyum üyeleri yeni dönemde neler yapacaklarını kararlaştırırlar. Burak ve Balaban ise yeni bir iş birliğinin temellerini atmıştır. Babasıyla ilgili her geçen gün yeni bir şey öğrenen Ali Rıza’nın aklı ise iyiden iyiye karışır.

Yönetmenliğini Recai Karagöz’ün üstlendiği, senaryosunu Yılmaz Şahin ve Çağla Kızılelma’nın kaleme aldığı, başrollerini; Tolga Sarıtaş ve Ayça Ayşin Turan’ın paylaştığı Arıza’nın oyuncu kadrosunda; Ahmet Mümtaz Taylan, Olgun Toker, Murat Daltaban, Dilara Aksüyek, Cavit Çetin Güner, Uygar Özçelik, Pınar Çağlar Gençtürk, Ali Rıza Kubilay, Yağız Can Konyalı, Ali Seçkiner Alıcı, Cankat Aydos, Hazal Benli, Kemal Burak Alper, Rüzgar Aksoy ve Yeşim Salkım ile Yeşim Gül ve Nursel Köse gibi sevilen oyuncular yer alıyor.

Arıza, bu akşam saat 20.00’de yeni bölümüyle Show TV’de!