Ana sayfa Dizi İzle Şevket’in, Deniz’den isteği! – Ege’nin Hamsisi 17.Bölüm

Şevket’in, Deniz’den isteği! – Ege’nin Hamsisi 17.Bölüm

tarafından ker_def

Ege’nin Hamsisi dizisi 17. yeni bölümü 12 Kasım Pazartesi akşamı TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu. Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor. Dizinin 17. yeni bölümünde yaşananlardan önemli sahneler youtube resmi kanalında yayınlandı.

Videodan 17. bölümde başlıkta yer alan sahneyi izleyebilirsiniz.

17. bölümde neler yaşandı? İşte detaylar…

TRT 1’in sevilen dizilerinden, ailelerin gözbebeği Ege’nin Hamsisi’nde 17. Bölümde mutluluk ve dram birarada yaşanacak, dizi bu hafta da yine ilgi odağı olacak.

Fikret Muradına Eriyor!..

Yıllar önce kendisini terkeden nişanlısı Almancı Nuri (Durul Bazan) ile yolları tekrar kesişen Fikret (Asuman Dabak), bu bölümde evleniyor… Kendisinin peşinden önce Sığacık’a, ardından Rize’ye gelen Alman nişanlısı Erica’yı ne yaparsa yapsın ailesine kabul ettiremeyen Nuri, beşik kertmesi Fikret ile ailesinin zoruyla evleniyor. Yıllardır unutamadığı biricik aşkına kavuşmanın heyecanını yaşayan Fikret, mutluluktan havalara uçarken, Deniz ve Zeynep cephesinde sular bir türlü durulmuyor…