Ana sayfa Dizi İzle Şevket’in Deniz’e sert uyarısı! – Ege’nin Hamsisi 10.Bölüm

Şevket’in Deniz’e sert uyarısı! – Ege’nin Hamsisi 10.Bölüm

tarafından ker_def

Ege’nin Hamsisi dizisinin 10. bölümü 24 Eylül Pazartesi akşamı izleyicilerle TRT 1 ekranında buluştu. Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yaptığı Ege’nin Hamsisi dizisi Temmuz 2018 yaz aylarından itibaren TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluştu. Eğlenceli hikayesi ve komedi sahneleriyle dikkat çekti. Başarılı reyting sonuçlarıyla çok konuşuldu. Dizinin 10. bölümünde eğlenceli sahneler vardı… 10. bölümün yayınlanmasıyla birlikte bu sahnelerden bazıları youtube’de paylaşıldı.

Videoda Şevket’in Deniz’i uyardığı sahneyi bulabilirsiniz.

Ege’nin Hamsisi 10. bölümünde neler yaşandı? İşte Detaylar…

Melahat, oğluna bir daha hiç ayrılmamak üzere kavuştuğunu düşünürken tesadüfen bulduğu mektupla büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Deniz’in aslında İngiltere’ye gitme hayalleri kurup gizlice her şeyi planladığını öğrenmiştir. Büyük bir çaresizliğe düşen Melahat’ın sıkıntısını ise kasabada bilen tek biri vardır: Mahkeme gününe hazırlanan Şevket Usta…

Zeynep, iş yerinde hesapta olmayan bir sorumluluğun altına girer. Zeynep’le Deniz’in arasında büyüyen aşk, şantiyede yerini rekabete bırakır. Kasabada ise aşklarını tehlikeye atan bir durumla karşılaşırlar. Deniz, Şevket’in kafasını kurcalamaya başlamıştır.

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.