Ana sayfa Dizi İzle Şevket’ten Deniz’e uyarı geliyor! – Ege’nin Hamsisi 11.Bölüm

Şevket’ten Deniz’e uyarı geliyor! – Ege’nin Hamsisi 11.Bölüm

tarafından ker_def

Mustafa Şevki Doğan’ın yönetmenliğini yaptığı Ege’nin Hamsisi dizisi Temmuz 2018’de TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluştu. Eğlenceli hikayesi ve komedi sahneleriyle dikkat çekti. Başarılı reyting sonuçlarıyla çok konuşuldu. Pazartesi akşamlarının neşesi haline gelen Ege’nin Hamsisi dizisinin 11. bölümü 1 Ekim Pazartesi günü izleyicilerle buluştu.

Dizinin 11. bölümünden videodan youtube sayfasında da paylaşıldı. Videoda başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz.

Peki Ege’nin Hamsisi 11. bölümünde neler yaşandı? İşte detaylar

Egeli Deniz, aşık olduğu Karadenizli Zeynep’e evlenme teklif edecek. Sevdiği gencin yurtdışından aldığı iş teklifini bilen ve onun kariyerine engel olmak istemeyen Zeynep, bu teklife ne cevap verecek?

Firtuna Şevket Karadeniz’e Geri Dönmeye Hazırlanıyor

Ege’den memleketine, Karadeniz’e geri dönme planları yapan Firtuna Şevket, sevgili kızı Zeynep’in evlenme teklifine nasıl bakacak?

Almancı Nuri, Fikret Hala’nın Elinden Kurtulabilecek mi?

Kendisini terk eden nişanlısı Nuri’nin Almanya’dan kesin dönüş yaptığını ve Sığacık’a yerleştiğini öğrenen Fikret hala intikam kılıçlarını kuşanır. Almancı Nuri’nin Sığacık’ta kaçabileceği tek yer mavi Ege sularıdır. Nişanlısı Erica ile sakin şehirde huzur planları yapan Nuri, Fikret’in elinden kurtulabilecek mi?

Diziden Detaylar:

Yapımcılığını Köprü Film-Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan’ın üstlendiği, senaryosunu Bahar Filiz Ekinci’nin kaleme aldığı dizide, başrolleri İclal Aydın, Uğur Çavuşoğlu, Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Asuman Dabak, Eser Eyüboğlu ve Hakan Bilgin paylaşıyor.

Ege’nin Hamsisi Konusu

Ege’nin Hamsisi dizisinde Karadenizli ve Egeli restoran sahibi iki ailenin renkli hikayesi ekranlara getirilmektedir. Tüm bu çatışmanın içinde Deniz ve Zeynep aşkı ise izleyicinin içini ısıtıyor.