Ana sayfa Sosyal Medya Saadet Işıl Aksoy hayatının dönüş hikayesini anlattı!

Saadet Işıl Aksoy hayatının dönüş hikayesini anlattı!

tarafından ker_def

Saadet Işıl Aksoy, ekranda en son geçen sezon Vatanım Sensin dizisinde Lucy karakteriyle yer almıştı.

Televizyon Gazetesi Detay – Ünlü oyuncu Fi dizisinde yer almış, son olarak ise Saf isimli bir dönüşüm hikayesini anlatan filmde Remziye karakterine hayat vermişti.

Saf filminin 19 Nisan’da vizyona gireceğinin müjdesini instagram hesabından veren Saadet Işıl Aksoy, tbt günü olması dolayısıyla da 12 yıl önceye giderek 2007 yılındaki halini paylaştı.

2007 Cannes Film Festivali’nen ilk sinema filmi Yumurta sayesinde giden Saadet Işıl Aksoy, o günleri anlattı.

Kendi dönüş hikayesini yeni filmi Saf ile örtüştüren Saadet Işıl Aksoy, “Yıllar sonra Saf filmi bana yeniden yola çıkış nedenimi hatırlatan, beni o ilk yıllardaki heyecanıma götüren bir proje oldu” ifadelerini kullandı.

İşte o paylaşım:

Bir dönüşüm hikayesi anlatan Saf filmimizin 19 Nisan’da vizyona girmesinden önce kendi dönüşüm hikayeme doğru eski fotoğraflarda gezinirken uzun zamandır bakmamış olduğum bunları buldum: 2007 Cannes Film Festivali? Buyrunuz benim dönüşüm hikayem❤️ “İlk sinema filmim Yumurta’nın Cannes Film Festivali’ne seçilmesiyle, bugün de hala gurur duyduğum bir filmle orada bulunmak mesleki anlamda yaşadığım önemli bir dönüşümdü. Bir sene öncesinde kariyerinin başında bir oyuncu olarak İstanbul Film Festivali’nde hayranlıkla filmler izleyip, öyle filmlerin bir parçası olmayı hayal ederken, bir sene sonra hayalimi yaşıyordum. Gerçekten çok çalışırsam tüm hayallerime ulaşabileceğime inandığım bir andı. Tüm dünyadan sinemacıların bulunduğu bu ortamda olmak, daha mesleğimin ilk yıllarında kendime nasıl bir yol çizmek istediğime dair bana çok net bir fikir verdi ve ben de bir oyuncu olarak bu mesleği her dilde, her coğrafyada yapabileceğime inanarak daha büyük hayallerime doğru zorlu bir yola çıktım. Başta o gençlik ve “saf”lıkla bu kadar zor olabileceğini tahmin etmezdim, fakat kalabalığın bakış açısından çok kendi iç sesimi dinlediğim bu yolda durmaksızın dönüştüm, dönüştükçe yoruldum, yoruldukça geliştim, geliştikçe güçlendim. Yeri geldi kimsenin ihtimal vermediği hayalleri gerçekleştirdim, yeri geldi hayallerim çok uzak göründü, ben de yan yollara saptım, mesleğimle ilişkimi sorguladım, ama ne olursa olsun bir şekilde o hayallerime giden yola geri döndüm ve durmaksızın yürümeye devam ettim. Yıllar sonra Saf filmi bana yeniden yola çıkış nedenimi hatırlatan, beni o ilk yıllardaki heyecanıma götüren bir proje oldu.” ✨ @saf_film @istfilmfest @alivatansever ?? #tbt

Saadet Işıl Aksoy hayatının dönüş hikayesini anlattı! 7