Ana sayfa Dizi Haberleri Saç rengi insanı bu kadar mı değiştirir? Ağlama Anne’de, Özlem Yılmaz’ı tanımak bile zor!

Saç rengi insanı bu kadar mı değiştirir? Ağlama Anne’de, Özlem Yılmaz’ı tanımak bile zor!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Detay
Atv’nin yeni dizisi Ağlama Anne, ilk bölümüyle Pazar akşamı ekranlara geldi.

Birce Akalay, Cansel Elçin ile birlikte baş rolde oynayan Özlem Yılmaz’ın yeni hali, izleyenleri şaşırttı.

Onu en son Kara Ekmek dizisinde izleyenler, sarı saçlı halinden sonra yeni halini ilk kez gördü.

Yılmaz’ın hayranları bile bu değişime çok şaşırdı.

Saçının rengini koyulaştıran oyuncunun yeni hali ile Kara Ekmek’teki halini karşılaştırınca, arada çok büyük bir fark olduğu görünüyor.

Son olarak 2015 yılında Kara Ekmek dizisiyle ekrana gelen Özlem Yılmaz, zaman içerisinde büyük değişime uğramış olarak çıktı izleyenlerin karşısına.

Saç rengi insanı bu kadar mı değiştirir? Ağlama Anne'de, Özlem Yılmaz'ı tanımak bile zor! 8

Peki Ağlama Anne’de oynadığı Damla, nasıl bir karakter?

Zeynep’in annesi. Adnan’ın aşık olacağı kadın. Tüm hayatını, doğar doğmaz ölüme terk edilen bir bebeğe adamış fedakâr kadın.

İyi niyeti ve saflığı yüzünden okunası, örnek bir insandır Damla. Henüz on sekizindeyken hapse düşen ablasının bebeğini evlat edinmiştir. Genç yaşta sırtladığı yük sebebiyle ne aşık olabilmiş, ne yuva kurabilmiştir. Henüz on sekizinde, doğurmadan “anne” olmuştur. Dişinden tırnağından arttırıp hem okutmuş, hem babası belli olmayan bir çocuk olduğu için baştan beri Zeynep’i benimseyemeyen ailesinden korumuş ve bin bir fedakarlıkla bugünlere getirmiştir.

Saç rengi insanı bu kadar mı değiştirir? Ağlama Anne'de, Özlem Yılmaz'ı tanımak bile zor! 9

ÖZLEM YILMAZ KİMDİR?

Özlem Yılmaz, 17 Temmuz 1986 tarihinde, Bakırköy, İstanbul’da dünyaya geldi. Rize asıllı bir ailenin kızı olan Yılmaz, Kartaltepe İlköğretim Okulu, Kültür Koleji ve Ataköy Cumhuriyet Lisesi okullarında okudu.
Çocukluğundan beri tiyatro sanatçısı olmak isteyen Yılmaz, liseyi bitirmesinin ardından bu isteğini gerçekleştirmek için ünlü tiyatro oyuncusu Müşfik Kenter’den özel ders almaya başladı; ne yazık ki babasının zamansız vefatı nedeniyle bu çalışmaları yarım kaldı.

Bir yıllık bir aranın ardından oyunculuk eğitimine geri dönen Yıldız, Müjdat Gezen Sanat Okulu’na kayıt oldu ve de 2006 yılında Actor Studio bölümünden başarıyla mezun oldu.

İlk olarak 2006 yılında vizyona giren Karagümrük Yanıyor adlı yapım ile adını duyuran Özlem Yılmaz, daha sonra ATV’de yayınlanan drama dizisi Unutulmaz’ın kadrosunda yer aldı. Serhan Yavaş ve Sinem Öztufan ile beraber başrollerinde yer aldığı Unutulmaz’da ablasının nişanlısına aşık olan Eda adlı bir genç kızı canlandıran Yılmaz, başarılı oyunculuğu ile özellikle gençler arasında büyük bir hayran kitlesine sahip oldu.

2012 yılının sonlarında çekilen ve yönetmenliğini Kudret Sabancı’nın üstlendiği başrolünü Volkan Keskin’in oynadığı Karaoğlan adlı filmde de rol aldı.

24 Eylül 2013’te atv’de yayınlanmaya başlayan “Kaçak” dizisinde oynadı.

23 Ocak 2015 tarihinde Atv’de başlayan “Kara Ekmek” adlı dizide başrolde olmak üzere rolleri paylaştıkları Engin Hepileri, Altan Erkekli, Ahmet Levendoğlu, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Anıl İlter, Başak Daşman, Elif Can Ongurlar ile dizide oynadı. Dizinin ikinci sezonunda Nihat Altınkaya diziye dahil olmuştur.

Özlem Yılmaz,9 Kasım 2013 tarihinde Ahmet Ayar ile evlendi. 8 mayıs 2015 tarihinde boşandı.

Filmleri Ve Dizileri:
2015 – Kara Ekmek (Asiye) (TV Dizisi)
2013 – 2014 – Kaçak (Nurgül) (TV Dizisi)
2012 – Karaoğlan (Çise Hatun) (Sinema Filmi)
2011 – Dedektif Memoli (Ezo) (TV Dizisi)
2009 – 2010 – Unutulmaz (Eda) (TV Dizisi)
2008 – Servet Avcısı (Zeynep) (TV Dizisi)
2008 – Dantel (Firuze) (TV Dizisi)
2007 – Zoraki Koca (Ayşe) (TV Dizisi)
2007 – Dicle (Lal) (TV Dizisi)
2006 – Rüyalarda Buluşuruz (Emine) (TV Dizisi)
2006 – Karagümrük Yanıyor (Elmas) (TV Dizisi)
2006 – Felek Ne Demek? (Tülay) (TV Dizisi)
2005 – Debreli Hasan (TV Filmi)