Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz Avrupa’ya açıldı!

Sadakatsiz Avrupa’ya açıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan, ekranların en sürükleyici dizilerinden biri olan Sadakatsiz başarılarına yenisini ekledi. Türkiye’de reytinglerde çok başarılı olan dizi, çok yakında Avrupa’da da yayınlanmaya başlıyor.

Başrollerinde Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk’un olduğu Sadakatsiz dizisi 5 Eylül’den itibaren İspanya’da yayınlanmaya başlayacak. Dizi İspanya’nın en çok izlenen kanallarından biri olan Antenna 3’te ekrana gelecek.

Sadakatsiz kanalın Kızım, Bir Zamanlar Çukurova, Kadın ve Masumlar Apartmanı’ndan sonra yayınlayacağı beşinci dizi olacak. Med Yapım tarafından çekilen dizi Infiel ismiyle İspanyol izleyicilerin karşısına çıkacak.

Dizinin yayınlanacağı duyurusu kanalın resmi Twitter hesabından gerçekleştirildi. Paylaşım şu sözlerle yapıldı: “Zaten son yılların en başarılı Türk dizisi olan aşk, hayal kırıklığı, yalanlar ve intikam üzerine hızlı bir gerilim filmi Antena 3’e geliyor”

Halen Kızım dizisi gösterimde olan kanalda, bu dizi final yaptıktan sonra pazar akşamları Sadakatsiz yayınlanmaya başlayacak.

Bu arada Sadakatsiz’in yeni sezon çekimleri başladı. Yeni sezonda dizinin oyuncu kadrosunda Berkay Ateş de yer alacak. Tekirdağ’dan ayrılıp İstanbul’a yerleşen Asya’nın yolu Berkay Ateş’in canlandıracağı Aras karakteriyle çalıştığı hastanede kesişecek.

Sadakatsiz’in ikinci sezon ilk bölümü 15 Eylül Çarşamba akşamı Kanal D’de yayınlanacak.