Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz bomba gibi geri döndü! Asya ve Derin işbirliği dengeleri değiştirecek mi?

Sadakatsiz bomba gibi geri döndü! Asya ve Derin işbirliği dengeleri değiştirecek mi?

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle çarşamba akşamları buluşan Sadakatsiz dizisinin başrolünde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen bulunuyor. Koronavirüs yüzünden yayınına ara verilen Sadakatsiz dizisi dün akşam (28 Nisan) yeni bölümüyle ekrana geldi.

İki önemli oyuncusu Burak Sergen ve Melis Sezen koronavirüse yakalanınca dizinin çekimlerine ara verilmişti. Hastalığı evde hafif olarak geçiren Melis Sezen iyileşerek sete geri döndü. Ancak koronavirüsü ağır geçiren Burak Sergen’in tedavisi hala hastanede yoğun bakımda devam ediyor.

Bu sezonun en başarılı yapımlarından birisi olarak göz dolduran Sadakatsiz dizisinin hikayesinde ise şoke eden gelişmeler üst üste geliyor. Derin’in ardından Asya’nın da kaçırılması sonrası hikayede gerilim iyice yükselmişti.

Peki dizinin dün akşam yayınlanan 27’nci bölümünde neler oldu?

Derin’den sonra Asya’nın da ortadan kaybolması gündeme bomba gibi düşerken, Gönül aldığı bir haberle derinden sarsılır. Soruşturmada kaydedilen gelişmeler Asya ve Derin’in bulunması yönünde yeni ipuçları ortaya çıkarırken, Volkan ipleri bir kez daha eline almaya kararlıdır. Asya’yı karşısında bulmak Derin için bir kurtuluş şansı mıdır, yoksa iki kadın arasındaki büyük yüzleşmenin sonuçları beklenmedik bir başka felaketin mi habercisidir?

Bu arada Tarık Emir Tekin, dizide başarıyla canlandırdığı Selçuk karakteriyle iyice ön plana çıkmaya devam ediyor. Selçuk’un annesinin mektubunu okurken canlandırdığı sahne izleyicileri gözyaşına boğdu.

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’de Kanal D’de!