Ana sayfa Dizi Fragmanları Sadakatsiz dizisi bir hafta rötarlı ikinci sezona başlıyor!

Sadakatsiz dizisi bir hafta rötarlı ikinci sezona başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Sadakatsiz için ikinci sezon başlama tarihi belli oldu. Daha önce yapılan değerlendirmelerde dizinin 15 Eylül Çarşamba günü ikinci sezona başlaması bekleniyordu. Ancak çekim süreçleri nedeniyle dizinin 1 hafta rötarlı olarak ekrana geleceği ortaya çıktı.

Geçen sezon Kanal D ekranlarında çok başarılı bir çıkış yapan Sadakatsiz, bilindiği üzere BBC yapımı olan Doctor Foster’ın yerli uyarlamasıdır. Dizi geçen hafta İspanya’da yayına başladı ve müthiş bir çıkış yaptı. Sadakatsiz dizi ekibinin moralini de yükselten bu gelişmenin ardından şimdi de ikinci sezon merakla bekleniyor.

Kanal D’den yapılan duyuruda Sadakatsiz dizisinin 32. yeni bölümü ile 22 Eylül Çarşamba akşamı saat 20..00’da ekranda olacağı bilgisi verildi. Cansu Dere’nin yine çok etkileyici göründüğü yeni bölüm fragmanı izleyenleri de memnun etti. Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in de başrolünde yer aldığı diziye yeni bir ünlü isim daha katıldı.

Sadakatsiz dizisi bir hafta rötarlı ikinci sezona başlıyor! 7

Asya, Volkan ve Derin üçgeninde neler olacak? Asya’nın Tekirdağ’dan İstanbul’a dönerek yaşamını değiştireceği yeni hikayeye Berkay Ateş de katılacak. Derin ile Asya’nın kazasından sonra bir hastanenin acil servisinde çalışan Aras, hikayenin en önemli karakterlerinden birisi olacak.

Melis Sezen’in canlandırdığı Derin karakterinin kazadan sonra tekerlekli sandalyedeki görüntüsü de dizinin yeni dönemine yönelik önemli bir işaret veriyor.

Berkay Ateş’in Aras karakteri ile katılacağı Sadakatsiz dizisinin yeni sezonunda izleyicileri yine çok etkileyici bir hikaye bekliyor.