Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisi hikayesinin ne kadar gerçekçi olduğu Burak Sergen’in durumuyla anlaşılıyor!

Sadakatsiz dizisi hikayesinin ne kadar gerçekçi olduğu Burak Sergen’in durumuyla anlaşılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Burak Sergen, Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde başrolde bulunuyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen ile birlikte hikayenin başrollerinden birisi olan oyuncu, yaşadığı aldatılma olayı ile gündemde yer alıyor.

4 aylık karısı Nihan Ünsal tarafından aldatılan Burak Sergen’in yaklaşımı ise hayat tecrübesinin farkını gösteriyor! Sadakatsiz dizisinin da ana konusu aldatılma üzerine… Yani dizideki bu aldatılma ve aldatma meselesinin ne kadar gerçek dünya ile ilişkili olduğunu Burak Sergen’in durumu da çok güzel özetliyor…

2021 yılında büyük bir sağlık sorunu yaşayan, koronavirüs nedeniyle hastaneye düşen ve uzun süre de dizide yer alamayan Burak Sergen, kendisine o süreçte büyük destek veren Nihan Ünsal ile evlenmişti.

4 aylık evliliklerinin ardından karısının kendisini Özer Koçer ile aldattığının belgelenmesi ise oyuncu adına büyük bir şok oldu. Hastalığı tamamen atlatan ve sağlık durumu da gayet iyi olan oyuncu, boşanma davasının da devam ettiğini söyledi.

Burak Sergen’in yaşadığı bu talihsiz deneyim karşısındaki soğukkanlılığı ve güçlü duruşu da dikkatleri çekiyor.

Ünlü oyuncu, “Şimdi ayrılma aşamasındayız, o bittikten sonra her şey daha netleşecek” diyerek yeni arkadaşı Gizem hanım ile yeni bir yola girdiklerini belirtti.

Burak Sergen, aldatma olayının doğru olduğunun da kabul edildiğini belirterek, bu konuda şu ifadeleri kullandı: “Doğrulandı zaten. Çok önce doğrulandı. Öyle bir şanssız durum yaşadık. Ama her şey olduğuna varır, hiç merak etmeyin. Herkes yaptığı ile kalır, oluruna varır. O konuda çok fazla konuşmak istemiyorum. Çünkü iş yargıda.”