Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi izleyicileri yeni durumdan hiç memnun değil!

Sadakatsiz dizisi izleyicileri yeni durumdan hiç memnun değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Sadakatsiz dizisinde ilk sezon başarılı ilerleyen hikayede, Asya karakterinin ne kadar güçlü olduğunu herkes görmüştü.

Cansu Dere’nin başarıyla canlandırdığı karakterin ikinci sezonda geldiği durum ise izleyenlerin eleştirilerine hedef oluyor. Asya’nın Volkan ve Derin ile olan meseleleri derinleştikçe onun ne kadar güçlü birisi olduğu ortaya çıkıyordu.

Ancak ikinci sezonda oğlu Ali ve hikayeye yeni katılan Aras’ın arasında kalan Asya, güçsüzleşen haliyle dikkatleri çekiyor. Artık oğluna söz geçiremeyen ve hayatında çözmesi çok zor durumlarla karşılaşan Asya’nın ne yapacağını hayranlar merakla bekliyor.

Sadakatsiz dizisi izleyicileri yeni durumdan hiç memnun değil! 5

Cansu Dere’nin hem İspanya hem de Latin Amerika’da ödül almasını da sağlayan son yıllardaki başarılı performansı göz dolduruyor.

Aras’tan evlilik teklifi alan Asya, zamana ihtiyacı olduğunu ve sorunlarını çözmeden hayatı adına büyük bir karar alamayacağını net bir şekilde ifade etti.

Asya karakterinin geldiği nokta ise duygusal kırılganlık ve olayları çözememenin verdiği büyük sıkıntı olarak ekrana yansıyor. Dizi hayranları ilk sezondaki güçlü ve kararlı Asya’nın geri gelmesini de istiyor.

Ali ve Volkan sayesinde Asya’nın büyük bir bunalım içine girdiğini düşünen dizinin takipçileri, bu tür psikolojik sıkıntıların toplumda birçok kişide var olduğunu da ifade ediyor. Bunu bir psikolojik şiddet olarak da yorumlayan dizi izleyicileri, Cansu Dere’nin de karakterin hislerini izleyicilere geçirmekte çok başarılı olduğunu belirtiyor.

Aldatılmanın güçlü veya zayıf insan dinlemediğini ve herkesin bir şekilde bununla yüzleştiğinde yıkıldığını belirten dizi hayranları, Asya’nın ne kadar güçlü olursa olsun böyle sorunlarla başa çıkmasının zor olduğunu ve mutlu olmasının da beklenmemesi gerektiğini belirten yorumlar da yapıyor.