Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi Latinleri derinden etkiledi, Melis Sezen gördükleri karşısında şaşkına döndü!

Sadakatsiz dizisi Latinleri derinden etkiledi, Melis Sezen gördükleri karşısında şaşkına döndü!

tarafından ker_def
Sadakatsiz dizisinde işler karışacak

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından ortalarda pek gözükmeyen Melis Sezen, Amerika’nın Miami kentindeki tatili ile gündem olmuştu. Dizinin ABD’de Telemundo isimli kanalda yayınlandığını açıklayan Melis Sezen, rol arkadaşı Cansu Dere ile Miami’de buluştuklarını ve özlem giderdiklerini açıkladı.

Melis Sezen, Floride merkezli Latin Amerikalılar için yayınlar yapan Telemundo isimli kanalda Sadakatsiz dizisinin yayınlandığını ve büyük de ilgi gördüğünü açıkladı. ABD gezisinde diziyi bilenler ile karşılaştığında kendisine Derin ismi ile hitap ettiklerini anlatan oyuncu, herkesin Sadakatsiz dizisinin konusuna da çok hakim olduğunu söyledi.

Melis Sezen, ABD’de gördükleri karşısında o kadar şaşırdı ki, bunu büyük bir gurur ile ve şu sözlerle ifade etti: “Telemundo diye bir kanal var ve Sadakatsiz yayınlanıyor. İnanılmaz bir ilgi gördük. Cansu da bizimle birlikteydi. Çok eğlendik, çok da özlemişiz birbirimizi. Çok keyifliydi. İnanılmaz bir ilgi var. Herkes deli gibi Sadakatsiz izliyor. Latinler bayılıyor. Beni gördükleri gibi, ‘Derin’ diye geldiler. Diziye o kadar hakimler ki. Bir sürü insan ile fotoğraf çekildim. Dizi hakkında konuştum. Türk dizilerine bayılıyorlar. Gerçekten çok fazla Türk dizisi izleniyor. Bence bu çok gurur verici bir şey. Gerçekten işimizi çok iyi yaptığımızı, başka bir kıtada oranın insanında işimizi takdir ettiğini görüyoruz. Çok gurur verici bir şey bu.”

Sadakatsiz dizisi Latinleri derinden etkiledi, Melis Sezen gördükleri karşısında şaşkına döndü! 2

Melis Sezen, Latin kültürü ile Türk kültürü arasında bir yakınlık bulunduğunu ve bunu da sokakta karşılaştığı insanlarla yaptığı diyaloglardan fark ettiğini söyledi. Oyuncu, “Sıcak insanlar, benziyor içlerimiz de… Onların da çok sahiplendiklerini görüyoruz. Bu çok mutlu ediyor. En az bizim kadar onlar da sahipleniyorlar” diye konuştu.

Sadakatsiz dizisinin İspanya’da da yayınlandığını ve rekor kırdığını hatırlatan oyuncu, “Türk dizileri dünya çapında başarılı, bence bu gurur verici bir şey” dedi.