Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi liderlik gururu yaşıyor!

Sadakatsiz dizisi liderlik gururu yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türk uyarlama Sadakatsiz, bilindiği gibi BBC yapımı olan Doctor Foster’dan alıntılandı… Tabii ki yine Türk uyarlama, orijinalinden çok daha fazla ses getirdi. Türkiye’de ikinci sezonu devam eden Sadakatsiz dizisi çarşamba akşamları yayınlanıyor. Dizinin geçen sezona göre ikinci sezondaki reytingleri bir miktar düştü.

Sadakatsiz, Kuruluş Osman’ın ardından ikincilik elde edebiliyor ve bazen daha da geriye düşebiliyor. Ancak İspanya’da durum farklı..

Önceki ay İspanya’da yayına başlayan Sadakatsiz dizisi, ülkede o kadar çok sevildi ki, yayınlandığı pazar akşamlarının lideri oldu. Antena 3 kanalında izleyicilerle buluşan Sadakatsiz, Türkiye’dekinden daha yüksek reytingler alabiliyor.

İspanya’da geçen hafta 14.4 reyting alan Sadakatsiz, Türkiye’de ise bunun yarısı civarında reyting elde edebiliyor. 2 milyona yakın kişinin pazar akşamları Sadakatsiz dizisini izlediği gelen bilgiler arasında.

Sadakatsiz dizisi gerçekten de hem ülkemizde hem de yurt dışında çok başarılı bir proje olarak öne çıkmaya devam ediyor.

Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in başrollerinde yer aldığı dizinin ikinci sezonunda Aras karakteri ile Berkay Ateş’in ismi de başrol olarak yazıldı.