Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisi senaristleri sorunu gördü, çözüm için düğmeye bastı!

Sadakatsiz dizisi senaristleri sorunu gördü, çözüm için düğmeye bastı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz isimli Kanal D dizisinde işlerin tam da yolunda olmadığını azalan izleyici ilgisi ve yapılan eleştiriler ortaya koyuyor. Sosyal medyada Sadakatsiz’den eskisi kadar keyif almadığını belirten birçok yorum görebilirsiniz.

Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen, Burak Sergen ve Berkay Ateş gibi önemli oyuncuları başrolde buluşturan dizinin hikayesinde yaşanan sıkıntılar, reytinglerin de eskisi kadar güçlü olmamasına neden oluyor… Sadakatsiz yine de milyonlarca izleyiciyi etkileyen ve çarşamba akşamları ekrana taşıyabilen bir yapım konumunda.

Dizinin tek düze bir hale geldi ve hikayenin küçük bir alana sıkıştığı ve artık hikayenin sürükleyiciliğini kaybetmeye başladığı gibi eleştirileri senaristler de görüyor ve değerlendiriyor..

Diziye hareket katma adına en son Haluk Güçlü karakterinin ölümü üzerine bir plan yapıldı. Berkay Ateş’in canlandırdığı Aras ile, Burak Sergen’in canlandırdığı Haluk kavga ediyor.

Sadakatsiz dizisi senaristleri sorunu gördü, çözüm için düğmeye bastı! 7

Bu kavganın sonrasında da Haluk ölüyor ve Aras da onun ölümüne dolaylı yoldan katkı sağlamış oluyor. Bu ölüm ile birlikte senaristler diziye bir hareket katmak ve yeni alanlar açarak da hikayeyi bu noktalara doğru kaydırmayı düşünebilir.

Bunun ilk izlerini de görmeye başlayacağız. Sadakatsiz dizisinde Volkan’ın şirketin başına geçmesi ile birlikte yeni bir çatışma ve mücadele alanı da ortaya çıkacak. Haluk’un tüm servetini yönetecek olan Volkan’ın herkese karşı tavrı çok değişecek. Volkan ile Asya arasında önemli yenilikler yaşanacak gibi gözüküyor.

Senaristler düşen izleyici ilgisini geri kazanmak için senaryoda önemli adımlar atmaya devam edecektir.