Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde alınan son karar izleyiciyi üzecek!

Sadakatsiz dizisinde alınan son karar izleyiciyi üzecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Koronavirüs sorunları ile boğuşan Sadakatsiz dizisinde önceki haftalarda yaşanan sıkıntılar kısmen atlatıldı. Henüz başrol oyuncularından Burak Sergen sette çekimlere katılamadı. Haluk karakterini canlandıran usta oyuncunun entübeden çıkartıldığı ve sağlık durumunun iyiye gittiği açıklanmıştı.

Burak Sergen’in oğlu Cansın Sergen, “Arkadaşlar babam entübeden çıkarıldı. En kısa zamanda yoğun bakımdan çıkarılacak. Durumu iyiye gidiyor” diyerek son durumu özetlemişti. Sadakatsiz setinde ekip bir yandan Burak Sergen’in iyileşip tekrar sete dönmesini bekliyor, bir yandan da sezon finali hazırlıkları yapılıyor.

Şimdiye kadar 28 bölüm yayınlanan Sadakatsiz dizisinin 32. bölümü ile birlikte sezon finali yapmasına karar verildi. Dizinin hayranları bu karara üzüldü. Sezon finalinin biraz daha geç gelmesini arzu eden hayranlar, 4 bölüm sonra yaz arası verecek olan diziye veda etmek durumunda kalacak.

Eylül ayı itibari ile Sadakatsiz dizisinin 33. bölümü ile ikinci sezonuna devam etmesi bekleniyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen üçlüsünün çok başarılı performans sergilediği Sadakatsiz, bu sezonun flaş yapımlarından birisi oldu.

BBC yapımı olan Doctor Foster’dan uyarlanan dizi, orijinalinden çok daha büyük etki yarattı. Sadakatsiz dizisinin gelecek sezonda da ekranda etkili ve yüksek reytingler alan yapımlardan birisi olması bekleniyor.