Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde ayrılık yok, gümbür gümbür yola devam!

Sadakatsiz dizisinde ayrılık yok, gümbür gümbür yola devam!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin bu sezon en başarılı yapımı olarak parıldayan Sadakatsiz dizisi, BBC One’de yayınlanan orijinali Doctor Foster’dan bile çok ilgi gördü. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesine izleyiciler tutundu ve reytingler de çok iyi gelmeye devam ediyor.

Çarşamba rekabetinde Kuruluş Osman ile mücadele etmeyi sürdüren, AB grubunda da birincilikler elde edebilen Sadakatsiz’in hikayesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor. Derin karakterinin ortadan kaybolması ve sonrasında yaralı olarak yeniden hikayeye dahil olması, bir evde tutsak halde tutulması gibi görüntüler heyecanı artırmıştı.

Derin karakterinin hikayeden ayrılabileceğine yönelik bazı iddialar da ortaya atılmıştı. Melis Sezen, dizide çok başarılı bir performans ortaya koyuyor. Hayranları da yapımdan ayrılmasını hiç istemiyor. Ancak ortaya çıktı ki, Derin’in ayrılması gibi bir durum söz konusu değil…

Sadakatsiz dizisinde ayrılık yok, gümbür gümbür yola devam! 7

Bu sadece senaryo dinamiğinde izleyicileri heyecanlandırmak için yapılan küçük bir numaradan başka bir şey değil.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da köşe yazısında bu duruma dikkat çeken şu mesajı verdi:

“Sadakatsiz’de ‘ Derin ölecek’ haberleri çıkmaya başladı. Hatta Serenay Sarıkaya’nın diziye katılacağı yazıldı. Merak ettik, sorduk bu durumu… “Yok böyle bir şey, Melis Sezen devam ediyor” cevabı geldi.”