Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk’u yalnız bırakan Özge Özder sosyal medyada günah çıkardı!..

Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk’u yalnız bırakan Özge Özder sosyal medyada günah çıkardı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında ikinci sezonu yayınlanmaya devam eden Sadakatsiz dizisinin dün akşam yayınlanan 45. bölümü izleyiciyi yine ekrana kitledi.

Baş rollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş’in yer aldığı Sadakatsiz’de dün akşam yılbaşı kutlamaları yapıldı.

Dizide Cansu Dere’nin canlandırdığı ‘Asya’ karakterinin evinde toplanan bir grup, Caner Cindoruk’un canlandırdığı ‘Volkan’ karakterini yılbaşı gecesi yalnız bıraktı.

Arkadaşlarının hepsini tek tek arayan ancak yılbaşı gecesini geçirecek kimse bulamayan Volkan’ın aradığı tüm arkadaşları Asya’nın evindeki partiye davetliydi.

Senaryo gereği yeni yıla yalnız girmek zorunda kalan ‘Volkan’ duygusal anlar yaşadı. Sadakatsiz’de, Volkan ile Asya’nın yakın arkadaşı ‘Derya’ karakterine hayat veren Özge Özder dün akşam senaryo gereği yalnız bıraktığı Caner Cindoruk’un gönlünü sosyal medya paylaşımıyla almaya çalıştı.

Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk'u yalnız bırakan Özge Özder sosyal medyada günah çıkardı!.. 8

Özge Özder dizinin bir bölümünden yaptığı paylaşımıyla Caner Cindoruk’a mutlu seneler dilerken birlikte de fotoğraflarını paylaşarak ‘Ama sensiz olmaz’ yazdı.

Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk'u yalnız bırakan Özge Özder sosyal medyada günah çıkardı!.. 9

Kanal D’nin geçen sezon en iyi çıkış yapan dizisi Sadakatsiz, yılbaşı dolayısıyla iki haftalık bir ara verdi. Dizi ekibi, 46. bölüm için 7 Ocak’ta sete çıkacak.

Bu da demek oluyor ki, dizinin Ocak ayının ilk iki haftasında yeni bölümü yayınlanmayacak. İzleyiciler dizinin yeni bölümü için 19 Ocak Çarşamba gününe kadar beklemek durumunda kalacak.