Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde çok küfür yiyen ünlü oyuncu ayrıldı!

Sadakatsiz dizisinde çok küfür yiyen ünlü oyuncu ayrıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşan Sadakatsiz dizisinde dün akşam yayınlanan 15. bölümde bir ayrılık yaşandı. Ünlü oyuncu Eren Vurdem’in canlandırdığı Mert Çelik karakteri diziden ayrıldı.

Eren Vurdem, instagram hesabından karakterin hiyakesinin bittiği için bu ayrılığın yaşandığını duyurdu. Hayranlarına teşekkür eden Vurdem, kendisine verilen destekten memnun olduğunu dile getirdi.

Volkan’ın arkadaşı olan Mert karakteri, Asya ile birlikte olmuş ve bu aldatma sahnesi de dizide bir hayli gündemde kalmıştı. Mert karakteri nedeniyle sosyal medyada çok küfür yediğini de yazan Vurdem, karakterin amacına ulaştığını da bu mesajlardan anladığını ifade etti.

İşte Eren Vurdem’in Sadakatsiz dizisine veda mesajı:

“Sevgili ve değerli izleyicilerimiz. Hikaye gereği orijinalinde olduğu gibi Mert karakterine veda ediyoruz. Sizlerden bol küfür yedim demek ki karakter amacına ulaşmış. Umarım bu karakterle insanların içine ve düşüncelerine ayna tutup, olanlarda bir farkındalık hissettirmişimdir. Sizleri çok seviyorum. Bu işimde de beni yalnız bırakmadınız. İyi ki Varsınız. Tüm ekip ve yapım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Başka hikayelerde en yakın zamanda buluşmak dileğiyle.”

Sadakatsiz dizisinde çok küfür yiyen ünlü oyuncu ayrıldı! 11