Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisinde içinizin yağları eriyecek; gelen vuruyor, giden vuruyor!

Sadakatsiz dizisinde içinizin yağları eriyecek; gelen vuruyor, giden vuruyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Çarşamba akşamları buluşmakta olan Sadakatsiz dizisinin 20.yeni bölümü 3 Mart akşamı yayınlanacak. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen üçlüsünün başrolünde yer aldığı dizinin hikayesinde önemli gelişmeler yaşanıyor.

Selçuk’un Haluk’un oğlu olduğunun ortaya çıkmasının ardından, Derin’in Volkan’ı terk etmesi, Asya’nın Sinan ile yakınlaşmaya başlaması üst üste gelmişti. Dizinin senaristleri izleyicilerin içinin yağlarını eritecek bir bölüm hazırladı… Volkan önce Derin’den şamarı yedi şimdi de Asya onu yerden yere vuruyor…

“Turgay biter, Sinan başlar” diyerek Asya’yı ne kadar çok kıskandığını ortaya koyan Volkan, onun çevresinden ayrılmıyor. Asya ise sonunda Volkan’ı evinden kovacak. Senaristler dizide merak unsurunu ön planda tutuyor. Bu nedenle de her yeni bölüm izleyiciler heyecanla ekran başına oturuyor. Yeni bölümde de merak edilen birçok konu var.

Sadakatsiz 20. Bölüm Fragmanı yayınlandı. Volkan, Asya’yı Sinan ile görüşmemesi için tehdit ediyor! Derin, Volkan’ı süründürmeye kararlıdır. Volkan’ın Haluk’un emriyle eve girmesi yasaklanmıştır.

Sinan ise sürpriz yapıp Asya’nın yanına kafeye gider. Sinan’ın geldiği sırada Derin ve Gönül başta olmak üzere herkes oradadır. Dedikodu kazanı kaynamaya başlar.

Volkan’ın kulağına giden söylentiler onu daha da kızdırır. Asya’nın yanına giderek Sinan ile görüşmemesi konusunda sert şeyler söyler. Ancak Asya’nın Volkan’da korkusu yoktur!

Sadakatsiz yeni bölümüyle Çarşamba 20.00’da Kanal D’de!