Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz dizisinde kabak Asya’nın başına patlayacak!

Sadakatsiz dizisinde kabak Asya’nın başına patlayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Sadakatsiz, şimdiye kadar 24 bölüm yayınlandı ve ekranda adeta fırtına estirdi. Dizinin etkileyici konusu ve karakterlerin de hikayede başarılı konumlanması, reytinglerin yukarıda seyretmesini sağlıyor. Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Burak Sergen’in başrollerinde yer aldığı dizi, izleyicileri de her hafta farklı bir heyecana sürüklüyor.

Bulunan kadın cesedinin Derin’e ait olmaması ile rahatlayan Volkan ile Asya, büyük endişe içinde. Birisi bir plan yürütüyor ve bu plan da devam ediyor. Peki bu planı yürüten kişi kim ve onlardan ne istiyor? Sadakatsiz dizisinde bir olay bitiyor, bir başka olay başlıyor. Şimdi de Derin’in yaralı bir şekilde Asya’nın evinin önüne gelmesinin sırrı meraklandıracak.

Sadakatsiz 25. Bölüm Fragmanı yayınlandı ve izleyicileri yine çok heyecanlandıran anlar yaşanacak! Derin, yaralı halde Asya’nın evine geliyor. Bulunan ceset, Derin’e ait olmayınca Volkan rahat bir nefes alıyor. Asya ise gece evinin yakınlarında Derin’i görünce peşinden koşarak onu durdurmaya çalışıyor. Derin’in kanlar içinde Asya’nın kollarında yığılıyor.

Derin’i kim, neden yaraladı? İşte bu sorunun yanıtını bekleyen izleyiciler, heyecanla çarşamba akşamını bekliyor.

7 Nisan Çarşamba akşamı yayınlanacak yeni bölümde acaba Derin’in yaralanması olayı, onun bir planı olabilir mi? Yoksa başka birileri var ve başka bir oyun mu oynanıyor. Her şeyin Asya’nın üzerine kalacağı bir durum mu yaşanacak? Yani Derin, Asya’yı bir tuzağa mı çekti? Dizi hayranlarının kafası fena halde karıştı.

Derin’in yaralanmasından Asya’yı sorumlu tutması ve onu bu şekilde alt etmek isteyeceğine yönelik izleyicilerde bir hissiyat var. Bu durumu da sosyal medyada mesajlara yansıtıyorlar. “Şimdi ruh hastası Derin, Asya’yı suçlar. Nasıl psikopat bu Derin. Umarım Asya’ya bir şey olmaz” diye yorum yapan dizi hayranları, Asya’nın zarar görmesinden endişe ediyor.