Ana sayfa Dizi Haberleri Sadakatsiz dizisindeki değişimi Melis Sezen duyurdu!

Sadakatsiz dizisindeki değişimi Melis Sezen duyurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde Derin karakterini canlandıran Melis Sezen, son yılların öne çıkan genç yeteneklerinden birisi oldu. Dizideki performansı ile de göz dolduran oyuncu, finale doğru adım adım ilerleyen dizide etkileyici bir performans sergiliyor.

60. bölümde final yapması beklenen Sadakatsiz dizisi, geçtiğimiz hafta, senaristin yaşadığı sağlık sorunu nedeniyle ekrana gelememişti. Melis Sezen de fırsat bulduğu bir anda çok istediği Yasemin Sakallıoğlu’nun gösterisini izlemeye gitti. Oyuncu, sette çok yoğun çalıştığını ve bu tür etkinlikler için zaman bulmakta zorlandığını söyledi.

Melis Sezen, “Çok uzun zamandır gelmeyi bekliyordum ama set yoğunluğundan dolayı bir türlü ayarlayamadım. Bir anda değişti program ve çok mutlu oldum. Ben Yasemin’e bayılıyorum, annem ile birlikte geldim, biz bayılıyoruz ona. Çok mutluyum, çok heyecanlıyım” diye konuştu.

Sadakatsiz dizisindeki değişimi Melis Sezen duyurdu! 7

Sadakatsiz dizisinin hikayesinin değiştiğine de değinen oyuncu, her şeyin iyi gittiğini söyledi. Burak Sergen’den sonra diziden Berkay Ateş’in de ayrılmasının ardından dizinin hikayesinde önemli değişimler olmaya başladı.

Melis Sezen her şeyin yolunda gittiğini belirterek, “Sadakatsiz güzel gidiyor, devam ediyor. Şimdi senaryoda da değişiklikler oldu. Tempo iyice artacak. Savaş başlıyor Sadakatsiz’de” diye konuştu.

Dizinin hikayesinde canlandırdığı Derin karakterinin güçlü bir kadın olarak var olmasını çok istediğini belirten oyuncu, sempatikliği ile de dikkatleri çekiyor.

Maske Kimsin Sen isimli yarışma programında da jüri üyeliği yapan Melis Sezen, programda yer almaktan keyif almasına rağmen, erken bitmesine üzüldü.

Güzel anılar yaşadığını belirten Melis Sezen, 2021 yılının kendisinin öne çıktığı bir yıl olduğunun hatırlatılması üzerine de çok mutlu oldu.

Oyuncu, “Aşık olduğum işi yapıyorum. Böyle dönüşlerin olması benim için muhteşem bir şey. İnşallah hepimiz yılı olsun 2022” diye konuştu.